Ne maradj le a legjobb nyaralóhelyekről: mutatjuk az ország strandparadicsomait

Liszkai Attila   
  Megosztom
Ne maradj le a legjobb nyaralóhelyekről: mutatjuk az ország strandparadicsomait

Közeleg a nyár, ami egyet jelent a pihenéssel, utazással, egyszóval a nyaralással. Nincs könnyű dolgunk, mivel rengeteg úti cél közül választhatunk, ezért jobb hozzálátni a keresgélésnek, nehogy lemaradjunk a legjobb helyekről. A HelloVidék összeállította azoknak a belföldi nyaralóhelyeknek a listáját, melyeket mindenképp érdemes meglátogatni.

Bár az időjárás még szeszélyes, már most érdemes megtervezni nyaralásunkat, mivel rengeteg lehetőség közül választhatunk. Mindenki másképp nyaral; van, aki a csendes természet közeli helyeket kedveli, míg mások a jól kiépített, kényelmes hotelekbe vágynak, és ne feledkezzünk meg a gasztronómiai élményeket keresőkről sem. A HelloVidék összeállította azoknak a belföldi nyaralóhelyeknek a listáját, melyeket mindenképp érdemes meglátogatni. A cikkben szereplő belépődíjak a 2018-as áraknak felelnek meg.

Abádszalók

Abádszalók, 2012. június 21.
Fürdőzők a Tisza-tónál, Abádszalókon. Tizenhárom megyére adtak ki vörös színű, hármas fokozatú hőségriasztást, mivel ezeken a helyeken a napi középhőmérséklet 27 Celsius-fok fölött lehet, a többi hat megyében 2-es szintű riasztás lesz érvényben.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Abádszalók a Tisza-tó legkedveltebb városa, mely főképp a mozgalmas vízparti üdülést kedvelőknek ajánlott nyaralási célpont. A Tisza-tó Strand területén a 400 méter hosszú partszakaszon vannak árnyas, és napozásra is alkalmas részek egyaránt, a tó vize pedig kedvez a fázós fürdőzőknek is, mivel nyáron gyorsan felmelegszik. A partról könnyedén megközelíthetők a vízi sportszer kölcsönzők, fellelhető itt vízisí, vízi banán, jet-ski, vízi bob, vízi bicikli, kajak, sőt, egy óriáscsúszda is.

Nem csak a vízi sport szerelmesei érezhetik jól magukat a Tisza-tónál: azok, akik szeretik a természetet, a vízimadarat és a vizek élővilágát, csónakos kalandozásokra is befizethetnek, ahol a helyi szakemberek bemutatják nekik a tó különleges élővilágát. Abádszalókot a horgászok is előszeretettel felkeresik, ugyanis a tó partján hűs, árnyas horgászhelyek is fellelhetők.

Az elmúlt években a kerékpárosok is egyre nagyobb érdeklődéssel jelentek meg a Tisza-tónál, a körülbelül 64 km-es aszfaltos úton kényelmesen, de mégis a természethez közel biciklizhetnek. Július 25-28 között idén is megrendezik a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivált, ami egyedülálló élmény, hiszen a szabad ég alatt hallgathatjuk meg a komolyzenei koncerteket, a Tisza-tó egyedi atmoszférájában.

Tisza-tó Strand belépőjegy árak
Felnőtt 800 Ft
Diák, nyugdíjas 500 Ft
Csoportos kedvezmény 15 főtől 500 Ft
A belépés 7 év alatt ingyenes.

Siófok

Siófok, 2011. augusztus 5.
Fiatalok fürdenek a Balatonban a Fidelitas XIV. nyári táborában  Siófokon, a Hotel Ezüstpart előtt.
MTI Fotó: H. Szabó Sándor
Fotó MTI/H. Szabó Sándor

Siófok sokáig úgy élt a köztudatban, mint a hajnalig tartó bulizás városa, ám az elmúlt években ez megváltozott: egyre több család keresi fel üdülési céllal. Siófok rendkívül népszerű, ez első sorban annak köszönhető, hogy a város sokszínű; a strandolni vágyókat a 17 km hosszú Siófoki Nagystrand várja, azoknak pedig, akik szórakozni szeretnének, ott van a Szabadtéri Színpad, ahol tavaly 18 előadást élvezhettek az érdeklődők.

Siófok azoknak is alternatívát kínál, akik a csendesebb környezetet részesítik előnyben a kikapcsolódáshoz: a Galerius Fürdő pont nekik lett kitalálva, ugyanis itt szauna, pezsgőfürdő és wellness kezelések is elérhetők. A pihenni vágyó szülőknek sem kell félniük, a fürdőben gyermekeik sem fognak unatkozni: őket a csúszdával ellátott élményfürdő várja.

Siófoki Nagystrand belépőjegy árak Elő-, utószezon Főszezon
Napi felnőtt hétköznap 800 Ft 1 000 Ft
Napi gyerek hétköznap 400 Ft 500 Ft
Napi felnőtt hétvége 1 000 Ft 1 300 Ft
Napi gyerek hétvége 500 Ft 700 Ft
Napi családi hétköznap 2 000 Ft 2 500 Ft
Napi családi hétvége 2 500 Ft 3 300 Ft
Napi diák, nyugdíjas hétköznap 500 Ft 700 Ft
Napi diák, nyugdíjas hétvége 600 Ft 800 Ft

Galerius Fürdő belépőjegy árak Élményfürdő Élményfürdő és szaunavilág
Időkorlátozás nélküli belépőjegyek
Felnőtt 2.900 Ft 3.600 Ft
Nyugdíjas, diák 2.500 Ft 3.200 Ft
Gyermek 4-14 éves korig 1.600 Ft
Családos 7.500 Ft
3 órás belépőjegyek
Felnőtt 2.400 Ft 3.000 Ft
Nyugdíjas, diák 2.100 Ft 2.700 Ft
Gyermek 4-14 éves korig 1.200 Ft
A belépés 4 éves kor alatt ingyenes.

Szeged

Szeged, 2010. május 19.
A szegedi Napfényfürdő Aquapolis egyik megújult külső élménymedencéje. A szabadtéri medencék felújításával, egy nyári bejáratat és öltözőépület kialakításával befejeződött a 8 milliárd forintos összköltségű szegedi fürdőberuházás, mellyel az ország legnagyobb, 30 ezer négyzetméteres alapterületű éves üzemeltetésű fürdője jött létre.
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

A város egész évben sok programot biztosít az oda utazóknak, nyáron főként a Napfényfürdő Aquapolis Szeged az ami ide csalja a látogatókat. Ez a fürdőkomplexum rendkívül közkedvelt, ami nem csoda, hiszen itt egy egész csúszdapark várja a gyerekeket és a kalandkedvelő felnőtteket egyaránt, de van lehetőség a csendes wellnessre is, erre egy kifejezetten zajmentes relaxációs zónát. alakítottak ki, ahol élmény-,és pezsgőmedencék, masszázskezelések, finn szauna, infraszauna, római gőzkabin, sókamra, aromakabin és kültéri rönkszauna is várja a pihenni vágyókat.

Szegeden nem csak ez az egy fürdőzési lehetőség akad: a Partfürdő Kemping és Szabadstrand, valamint az Anna fürdő is jó választás a pihenésre, utóbbiban gyógykezelések, wellness szolgáltatások várják a vendégeket, és éjszakai fürdőzés is van. A fürdőzés után sem fog unatkozni a szegeden nyaraló, ugyanis a város egyre több programot és rendezvényt kínál évről évre. Rengeteg étterem, múzeum, várja az ide látogatókat, a város gyönyörű parkjai pedig kellemessé teszik az esti sétákat is.

Napfényfürdő Aquapolis belépőjegy árak
Napijegy 09:00-20:00 Délelőtt
09:00-13:00
Délután
16:00-20:00
Felnőtt 5 250 Ft 3 750 Ft
Nyugdíjas és gyermek (4 - 11,99 év) 2 700 Ft 1 950 Ft
Ifjúsági (12 - 22,99 év) 4 350 Ft 3 100 Ft

Anna fürdő belépőjegy árak
Egész napos felnőtt 2 000 Ft
Egész napos kedvezményes 1500 Ft
Délelőtti felnőtt 1 300 Ft
Délelőtti kedvezményes 1000 Ft
0-4 éves korig (4 évet be nem töltött gyermek) 100 Ft
Családi (családonként max. 2 felnőtt, korlátlan számú gyerek, egész nap) 5 000 Ft

Balatonfüred

Balatonfüred, 2009. augusztus 21.
Strandolók a Balaton északi partján, a Veszprém megyei Balatonfüreden.
MTI Fotó: H. Szabó Sándor
Fotó: MTI/H. Szabó Sándor

Balatonfüredre általában a kifejezetten strandolni vágyók érkeznek, és nem is kell csalódniuk; a magyar tengernél több strand is várja őket, mint például a Kisfaludy strand, ami az északi Balaton-part legnagyobb szórakoztató strandja. Itt az aktívan pihenni vágyók is jól érezhetik magukat, ugyanis a strand sportpályákkal van felszerelve, főszezonban pedig sportversenyekkel és neves művészeket felvonultató rendezvényekkel várják a látogatókat. Azoknak, akik inkább a fürdő jelleget részesítik előnyben, az Esterházy strand és Élményfürdőbe érdemes ellátogatniuk, mely a Tagore sétány keleti végén található, és parkosított plázzsal rendelkezik, ahonnan a gyönyörű tihanyi panorámában lehet gyönyörködni.

A városnézőknek is akad program bőven Balatonfüreden; több templom, műemlék és múzeum várja őket, megtekinthető például a Jókai Mór emlékház, a Vaszary galéria, Blaha Lujza villa, hogy csak néhányat említsünk a rengeteg látványosságból. A természetkedvelőknek mindenképp ajánlott ellátogatniuk a Balatoni Vízivilág Látogatóközpontba, ahol 15 édesvízi akvárium, 2 tengeri akvárium, és két terrárium is található, ez Balatonfüred legnépszerűbb látogatóközpontja. Itt az érdeklődők megismerkedhetnek a vidék halaival, és az Adria élővilágával is.

Balatonfüreden ki lehet próbálni akár a hőlégballonos sétarepülést is, ami körülbelül egy órás repülést jelent, aminek során 1000-1500 m magasságig emelkedhetünk, és beláthatjuk a Balatont, a Hévízi- tavat, a Kis-Balaton mocsárvidékét, a Balaton-felvidék tanúhegyeit és Zala lankáit is.

Kisfaludy strand belépőjegy árak
Egyszeri felnőtt 800 Ft
Egyszeri gyermek, diák 500 Ft
Napi felnőtt 950 Ft
Napi gyermek, diák 600 Ft
Délutáni kedv. felnőtt (17.00-tól) 400 Ft
Délutáni kedvezményes gyermek (17.00-tól) 250 Ft
„Nagy család” 2 600 Ft
Heti felnőtt 4 800 Ft
Heti gyermek 300 Ft

Esterházy strand és élményfürdő belépőjegy árak
Egyszeri felnőtt 1 250 Ft
Egyszeri 4 -14 éves gyermek 750 Ft
Napi felnőtt 1 500 Ft
Napi, 4 -14 éves gyermek 900 Ft
Délutáni kedv. felnőtt (17.00-tól) 650 Ft
Délutáni kedvezményes, 4-14 éves gyermek (17.00-tól) 400 Ft
„Nagy család” (szülők, 4 – 14 éves gyermekek) 4 000 Ft
Heti felnőtt 7 500 Ft
Heti, 4 – 14 éves gyermek 4.500 Ft

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló ma az ország egyik legjelentősebb turisztikai célpontja, rengetegen látogatnak ide évről évre, ennek oka első sorban a város gyógyvize. A HungaroSpa Hajdúszoboszló Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, melyben mindenki megtalálja amit keres, van gyógyfürdő, strand, aquapark és uszoda is, megannyi szórakozási, sportolási és pihenési lehetőséggel.

A város népszerűségét azonban nem csak a fürdőknek köszönheti, ugyanis Hajdúszoboszlón folyamatosan fejlesztik a gyógyturisztikai lehetőségek mellett az élményközpontú attrakciókat is, például fellelhető egy rekreációs park és szépen kiépült a szórakoztató övezet is: a nyári esték jó hangulatát a szabadtéri színpadon megrendezett folklór- és modern zenei előadások biztosítják. A város programkínálata által a gyógy-és élményfürdőzés mellett, az ide utazók bepillantást nyerhetnek a hajdúsági hagyományokba, és a magyar gasztronómiába egyaránt.

HungaroSpa gyógyfürdő és aquapark belépőjegy árak

05.01-06.30 és 09.01-09.30

07.01-08.31
Napi belépőjegyek
Felnőtt fürdőbelépő 2 100 Ft 2 600 Ft
Kedvezményes fürdőbelépő (gyerek, diák, nyugdíjas) 1 700 Ft 2 100 Ft
Regisztrációs díj gyermekeknek (0-3 évig) 100 Ft 100 Ft
Fürdőbelépő 16 óra után 1 600 Ft 2 000 Ft
Kedvezményes fürdőbelépő 16 óra után (gyerek, diák, nyugdíjas) 1 400 Ft 1 800 Ft
Napi kétszeri belépő felnőtt 3 000 Ft 3 400 Ft
Napi kétszeri belépő kedvezményes (gyerek, diák, nyugdíjas) 2 200 Ft 2 600 Ft
Bérletek
7 napos felnőtt bérlet 12 600 Ft 15 600 Ft
7 napos felnőtt bérlet/napi kétszeri belépő 18 000 Ft 20 400 Ft
7 napos kedvezményes bérlet (gyerek, diák, nyugdíjas) 10 200 Ft 12 600 Ft
7 napos kedvezményes bérlet/napi kétszeri belépő (gyerek, diák, nyugdíjas) 13 200 Ft 15 600 Ft
7 napos regisztrációs bérlet gyermekeknek (0-3 évig) 600 Ft 600 Ft
Aquapark (egész napos strandhasználattal)
AQUAPARK NORMAL Egész napos belépőjegy (nagycsúszdák) 5 000 Ft 6 000 Ft
AQUAPARK NORMAL Egész napos kedvezményes belépőjegy (nagycsúszdák) 4 600 Ft 5 500 Ft
AQUAPARK MINIMAL Egész napos belépőjegy (kisérő) 3 600 Ft 4 500 Ft
AQUAPARK MINIMAL Egész napos kedvezményes belépőjegy (minicsúszdák) 3 200 Ft 4 000 Ft
AQUAPARK regisztrációs díj gyermekeknek (0-3 évig) 100 Ft 100 Ft
Aquapark szolgáltatások strandhasználattal 16.00 órától
AQUAPARK NORMAL 2 órás délutáni belépőjegy (nagycsúszdák) 3 700 Ft 4 500 Ft
AQUAPARK NORMAL 2 órás délutáni kedvezményes belépőjegy (nagycsúszdák) 3 500 Ft 4 300 Ft
AQUAPARK MINIMAL 2 órás délutáni belépőjegy (kisérő) 2 800 Ft 3 600 Ft
AQUAPARK MINIMAL 2 órás délutáni kedvezményes belépőjegy (minicsúszdák) 2 600 Ft 3 400 Ft
AQUAPARK regisztrációs díj gyermekeknek (0-3 évig) 100 Ft 100 Ft

Zalakaros

Zalakaros, 2013. július 21.
Légi felvétel a Zalakarosi Gránit Gyógyfürdőben strandoló vendégekről 2013. július 21-én.
MTI Fotó: Varga György
Fotó: MTI/Varga György

Zalakaroson 96 Celsius fokos termálvíz tör a felszínre, szinte teljes mértékben erre épül a város idegenforgalma. A Zalakarosi Fürdő napjainkra strandfürdővel és fedett fürdővel bővült, emellett pedig , csúszdapark, élményfürdő, gyógycentrum, valamint sokféle wellness és medical wellness szolgáltatás várja a pihenni vágyókat. A parkosított termálstrandon változatos funkciójú medencéket lehet igénybe venni, van például gyógyvizes ülőmedence, hullámmedence és több féle extrém csúszda is.

Egy kiadós fürdőzés után érdemes sétálni egy nagyot Zalakaroson, mivel a város rendkívül impozáns: számos parkot, szoborot, valamint vendéglőt és borpincét találhatunk. A bor szerelmeseinek nem szabad kihagyniuk az Alsó- és Felsőhegyen található pincéket, ahol rengeteg különleges borral találkozhatnak.

Azoknak, akik szeretnek kirándulni, vagy biciklizni, Zalakaros maga a paradicsom, ugyanis a város egyedi biciklis hálózattal rendelkezik. A Zalakaros Go Bike programmal olcsóbban foglalhatunk szállást, és még a fürdőbe is kedvezménnyel léphetünk be, csak bicikli kell hozzá. Ha nem tudjuk szállítani saját kerékpárunkat, az sem jelenthet gondot, ugyanis a városban akár díjmentesen is kölcsönözhetünk biciklit. A Zalakaros körüli dombaos, erdős területek ideálisak a kirándulásra és a kerékpározásra, itt több útvonalon is elindulhatunk, de a Kis-Balaton túrát mindenképp érdemes megejteni.

Zalakaros fürdő belépőjegy árak

05.01.-09.29.

Felnőtt egész napos Diák (6-18) Gyermek (3-5)

Családi

(2+2 diák)

Felnőtt 3 órás
Alap belépőjegyek (fedettfürdő, strandfürdő) 3 600 Ft 2 600 Ft 750 Ft 10.600 Ft 2 750 Ft
Komplex belépőjegyek (élményfürdő, gyógycentrum, fedettfürdő, strandfürdő) 4 800 Ft 3 800 Ft 950 Ft 14 900 Ft 3 600 Ft

Agárd

Gárdony, 2013. augusztus 3.
Fürdőzők a Velencei-tóban Gárdonynál 2013. augusztus 3-án. Az országos tiszti főorvos utasítása értelmében augusztus 2-án nulla órától augusztus 5-én éjfélig hőségriasztás van érvényben.
MTI Fotó: Soós Lajos
Fotó: MTI/Soós Lajos

Agárd a Velencei-tó legrégibb és legismertebb üdülőhelye, itt a fiatalok és az idősebb korosztály egyaránt kikapcsolódhat, mivel rengeteg stranddal rendelkezik, így mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. A Napsugár strand például hatalmas homokos parttal, külön gyermekpancsolóval, árnyas pihenő résszel, vízibicikli-kölcsönzővel, koktélbárral, strandröplabda és strandfoci, valamint kosárlabda és lábtenisz pályákkal rendelkezik. A Velencei Korzó és Szabadstrand szintén család- és gyermekbarát, itt a legkisebbek is bátran pancsolhatnak a part menti sáv sekély vízében. A standon kiépített sportpályák is helyet kaptak, így az aktív pihenés is megoldható, Agárd strandjai kifejezetten kedveznek a sportos nyaralóknak is.

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő is sokakat vonz, családias hangulatú élménymedencéi álló- és fekvő masszírozó elemekkel kényeztetik a pihenőket. A fél méter vízmélységű gyermekpancsoló csúszdával és vidám játékelemekkel van ellátva, és egy bababarát módon bebútorozott játszóház is a családok rendelkezésére áll. A fürdőben különböző hőmérsékletű finn-, infra-, levendula- és gőzkabin, csobbanó medence, jakuzzi is megtalálható. A Velencei-tavi Borút agárdi pincéi jellegzetes borokkal hívogatják az érdeklődőket, valamint lehetőség van a bulizásra is: az Agárdi Popstrand könnyűzenei rendezvényeivel vár minden érdeklődőt.

Napsugár strand belépőjegy árak Hétköznap Hétvége
Egész napos 16 órától Egész napos 16 órától
Felnőtt 900 Ft 700 Ft 1 100 Ft 900 Ft
Diák, Nyugdíjas 750 Ft 650 Ft 950 Ft 750 Ft
Gyermek (3-14 éves) 600 Ft 500 Ft 750 Ft 600 Ft
Nagycsaládos (2 felnőtt, 3 gyerek) 3 200 Ft 4 000 Ft
Nagycsaládos (2 felnőtt, 4 gyerek) 3 800 Ft 4 800 Ft
Helyi lakos 300 Ft 300 Ft 300 Ft 300 Ft

Gyula

Gyula, 2013. december 17.
A Gyulai Várfürdő területén kialakított új Aquapalota 2013. december 17-én.
MTI Fotó: Rosta Tibor
Fotó: MTI/Rosta Tibor

Gyula városa közkedvelt üdülőhelynek számít, nyáron a Gyulai Várfürdőbe rengeteg pihenni vágyó érkezik minden évben. A nagy érdeklődés nem alaptalan, a fürdő ugyanis az Almásy-kastély 8,5 hektáros parkjában található, melyet természetvédelmi területté nyilvánítottak. A park 200 éves, a botanikai csodák gyűjtőhelye: közel 100-féle fa, bokor és cserje és 10 000 tő virág teszi meséssé a tájat. A várfürdőt új, fedett élménykomplexummal, az AquaPalotával bővítették, így az év bármely időszakában látogatható. A fürdőben korszerű, 5 -7 percig tartó hullámfürdő működik, melynek mélysége úgy van kialakítva, hogy a gyerekek és a felnőttek egyaránt jól érezhessék magukat benne. A Gyulai Várfürdő maradandó élményt biztosít a gyerekeknek, ugyanis rendelkezik egy vízbe épített játszótérrel, melyben csúszdák, lépcsők és különböző vízsugarak várják a kicsiket.

Azok sem maradnak hoppon, akik nem csak a fürdőzés miatt érkeznek: ők megtekinthetik a Gyulai várat, mely mára Közép-Európa egyetlen épen maradt síkvidéki téglavára. A várban 24 kiállító terem várja az érdeklődőket. A városban sétálva sok étterem fellelhető, melyek a magyar ízek hírnevét öregbítik, valamint ha már itt járunk, mindenképp érdemes kipróbálni a méltán híres gyulai kolbászt is. A városban egyedülálló programokat kínál a Gyulai Várszínház, mely változatos, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kedvező műfajokkal várja az érdeklődőket. A Tószínpad, ami a Csónakázó-tavon található, szintén egyedi hangulatú élményt nyújt az odalátogatóknak.

Gyulai Várfürdő belépőjegy árak
Felnőtt napijegy 2 500 Ft
Felnőtt napijegy kétszeri belépéssel 3 000 Ft
Diák/nyugdíjas napijegy 2 100 Ft
Diák/nyugdíjas napijegy kétszeri belépéssel 2 600 Ft
Felnőtt belépőjegy 16.00 óra után 2 000 Ft
Diák/nyugdíjas belépőjegy 16.00 óra után 1 600 Ft

Keszthely

Keszthely, 2014. június 10.
Fürdőzők a Balatonban a keszthelyi strandnál 2014. június 10-én.
MTI Fotó: Varga György
Fotó: MTI/Varga György

Keszthely nyugodtan nevezhető a Balaton központjának, rendkívül sok program és pihenési lehetőség várja az ide érkezőket. Keszthelynek három színvonalas, Kékhullám zászlóval kitüntetett strandja van, illetve a város külterületén több szabadstrand is található. A Városi Strand több röplabda és strandfoci pályával, valamint modern játszótérrel van felszerelve. Az üdülők rendkívül sok szolgáltatás közül válogathatnak, lehet bérelni például elektromos csónakot, vízibiciklit és gokartot. A strandon van lehetőség mini golfozni, asztaliteniszezni, illetve kipróbálható a légvár, trambulin, óriáscsúszda, vízen járó labda (Zorb), snooky, sőt még strand-könyvtár és játékterem is igénybe vehető.

A vitorlázás szerelmeseinek a Libás strandra ajánlott ellátogatniuk, ugyanis itt vitorláskikötő is üzemel. A strand korszerű, nagy játszótérrel és homokozóval rendelkezik. A nyugodt környezet, a homokos és füves területek megfelelő aránya miatt legtöbbször a gyermekes családok választják a Libás strandot, itt a Balaton lassan mélyülő vize is kedvez kisgyerekenek. Némelyik strandon felhasználható a West Balaton kártya, mellyel olcsóbban kijöhetünk a nyaralásból, erről itt lehet bővebben olvasni.

Keszthelyen rengeteg programmal várják az üdülőket, van lehetőség például sétahajókázásra is, a kulturális programokért pedig a Goldmark Károly Művelődési Központ felel. Itt lehet bulizni a külföldi és hazai előadók koncertjein, de színdarabok és ismeretterjesztő előadássorozatokat is megnézhetünk. Ha kifejezetten a fesztivál hangulatot keressük, akkor is jó helyen járunk; olyan nagyszabású fesztiválok találhatók itt meg, mint a Helikoni Ünnepségek, a Balaton Fesztivál, a Zalai Borcégér, a Keszthelyi Nyár és Ősz, vagy a Balaton Filmfesztivál.

Városi strand belépőjegy árak
Napi, felnőtt 800 Ft Napi gyerek/diák 560 Ft
4 napos, felnőtt 2 700 Ft 4 napos gyerek/diák 1 900 Ft
Heti, felnőtt 5 000 Ft Heti, gyerek/diák 3 000 Ft

Libás strand belépőjegy árak
Napi, felnőtt 500 Ft
Napi gyerek/diák 350 Ft
3 napos, felnőtt (West Balaton kártyával) 1 050 Ft
3 napos, gyerek/diák (West Balaton kártyával) 840 Ft
Heti, felnőtt (West Balaton kártyával) 1 750 Ft
Heti, gyerek/diák (West Balaton kártyával) 1 250 Ft

Címlapi kép: MTI/Varga György

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyaralás

nyár

üdülés