Irány a szabadba! Elképesztő nyereményekért játszhatnak a gyerekek az őszi szünetben

HelloVidék   
  Megosztom
Irány a szabadba! Elképesztő nyereményekért játszhatnak a gyerekek az őszi szünetben

Falevelek gyűjtésével, növények ültetésével vagy világító lámpás készítésével nyerhetnek értékes ajándékcsomagokat a gyerekek. Környezettudatos vállalássorozatot hirdet a legkisebbeknek az E.ON, amelyhez az őszi szünetben két héten keresztül bárki csatlakozhat. Az „Irány a szabadba!” című játékkal a fenntarthatóságra és az energiatudatosság fontosságára szeretné a vállalat felhívni a gyerekek és szüleik figyelmét.

A tavaszi, felnőttek számára indított „Egy zöld lépés” kampány után most a gyerekeket hívja játszani az E.ON. A vállalat az idén 10 éves Energiakaland programja keretében indítja a játékos és környezettudatos vállalás-sorozatot. A cél, hogy felhívják a kicsik és nagyok figyelmét is a környezet- és energiatudatos életformára, a fenntartható jövőre.

Az október 26. és november 6. közötti nyereményjátékban a gyerekeknek nincs más dolguk, mint az általuk tett környezettudatos vállalásokról készíteni egy szelfit vagy a témát bemutató fotót, és azt elküldeni az energiakaland@eon.hu e-mail címre az alábbi tárgy megnevezéssel: #irányaszabadba!

A gyerekek választhatnak, hogy falevelekből készítenek képet, vagy vadgesztenyékből vidám figurákat, növényeket ültetnek vagy befőttesüvegből alkotnak világító lámpást.

A beküldött fotókkal tabletet, fényképezőgépet és állatkerti belépőt is nyerhetnek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ősz

nyereményjáték

gyerekeknek

őszi szünet

irány a szabadba

energiatudatosság

fenntarthatóság

környezettudatosság