Figyelem! Varázsport osztogatnak több Balaton parti bevásárlóközpontnál

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem! Varázsport osztogatnak több Balaton parti bevásárlóközpontnál

Egyes kutatások rávilágítanak, hogy az online- Black Friday akciók keretében tavaly 27 milliárd forintot költöttek el a magyarok (GKI). Idén minden bizonnyal ennél is nagyobb lesz az összeg. A Balaton parton megállítanák ezt az őrületet, a túlfogyasztás ellen kampányolnak több Balaton parti buszmegállóban, hogy felhívják a figyelmet, egyre többet törődünk bevásárlással, mint az élet más fontos dolgaival.

A Google minden év végén nyilvánosságra hozza, melyek voltak a keresőjébe világszerte leggyakrabban beírt szavak. Tavaly a magyarországi abszolút lista élén a Black Friday szerepelt, amely még a FINA világbajnokságnál és az Eurovíziós Dalfesztiválnál is jobban érdekelte a hazai internetezőket.

A szervezők varázsport osztogatnak több Balaton parti bevásárlóközpont buszmegállóiban, amiről azt állítják, hogy a por használói vásárlás nélkül is boldogabbak lehetnek, ezért a dobozára a „Kívánj bármit, megkapod, ha a csillagokat elkapod” – szöveget írták. Az akcióba bevetették Füred Kapitányt, a balatoni mesehőst is, aki a kezében tartott levélben azt írta a szülőknek, ha végképp nem bírnak magukkal és venni akarnak valamit ebben az időszakban, azok menjenek el egy könyvesboltba és vegyék meg „A Kisegér, aki elhozta a karácsonyt” című mesét.

Alex T. Smith, a könyv szerzője szerint a karácsony üzenete ez: „Természetesen a karácsony nem csak az üzletekben megvásárolható dolgokról szól. Olyan dolgokról szerettem volna történetet írni, amelyek nem kerülnek pénzbe – mint például a bátorság és a kedvesség. Remélem, Fülöp karácsonyi kalandjából megérti minden gyerek: soha nem vagy túl kicsi ahhoz, hogy bátor legyél, és hogy kis kedvességek gyakran milyen sokat jelentenek másoknak.”

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mesekönyv

túlfogyasztás

balaton

varázspor