Figyelem! Varázsport osztogatnak több Balaton parti bevásárlóközpontnál

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem! Varázsport osztogatnak több Balaton parti bevásárlóközpontnál

Egyes kutatások rávilágítanak, hogy az online- Black Friday akciók keretében tavaly 27 milliárd forintot költöttek el a magyarok (GKI). Idén minden bizonnyal ennél is nagyobb lesz az összeg. A Balaton parton megállítanák ezt az őrületet, a túlfogyasztás ellen kampányolnak több Balaton parti buszmegállóban, hogy felhívják a figyelmet, egyre többet törődünk bevásárlással, mint az élet más fontos dolgaival.

A Google minden év végén nyilvánosságra hozza, melyek voltak a keresőjébe világszerte leggyakrabban beírt szavak. Tavaly a magyarországi abszolút lista élén a Black Friday szerepelt, amely még a FINA világbajnokságnál és az Eurovíziós Dalfesztiválnál is jobban érdekelte a hazai internetezőket.

A szervezők varázsport osztogatnak több Balaton parti bevásárlóközpont buszmegállóiban, amiről azt állítják, hogy a por használói vásárlás nélkül is boldogabbak lehetnek, ezért a dobozára a „Kívánj bármit, megkapod, ha a csillagokat elkapod” – szöveget írták. Az akcióba bevetették Füred Kapitányt, a balatoni mesehőst is, aki a kezében tartott levélben azt írta a szülőknek, ha végképp nem bírnak magukkal és venni akarnak valamit ebben az időszakban, azok menjenek el egy könyvesboltba és vegyék meg „A Kisegér, aki elhozta a karácsonyt” című mesét.

Alex T. Smith, a könyv szerzője szerint a karácsony üzenete ez: „Természetesen a karácsony nem csak az üzletekben megvásárolható dolgokról szól. Olyan dolgokról szerettem volna történetet írni, amelyek nem kerülnek pénzbe – mint például a bátorság és a kedvesség. Remélem, Fülöp karácsonyi kalandjából megérti minden gyerek: soha nem vagy túl kicsi ahhoz, hogy bátor legyél, és hogy kis kedvességek gyakran milyen sokat jelentenek másoknak.”

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mesekönyv

túlfogyasztás

balaton

varázspor