A döntés megszületett: december 24. nem lesz szabadnap

Pénzcentrum   
  Megosztom
A döntés megszületett: december 24. nem lesz szabadnap

A kormány nem támogatja az újabb munkaszüneti nap bevezetését - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón.

Az elmúlt években több munkanapot is munkaszüneti nappá nyilvánítottak, legutóbb például a nagypénteket, és mivel a magyar gazdaság számára minden ilyen nap kiesést jelent, (a GDP 0,2-0,3%-át is elviheti) ezért a kormány nem támogatja december 24. munkaszüneti nappá nyilvánítását - számolt be a Pénzcentrum.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karácsony

munkaszüneti nap

ünnep