Jó hírt kaptak a magyar családok: korábban érkezik a pénz

MTI   
  Megosztom
Jó hírt kaptak a magyar családok: korábban érkezik a pénz

A gyermeket nevelő családok a szokottnál korábban, még a karácsonyi ünnepek előtt, legkésőbb csütörtökig megkapják a januári családtámogatásokat – közölte az Emmi.

Az intézkedés a családi pótlékra, a gyermekgondozást segítő ellátásra és a gyermeknevelési támogatásra vonatkozik, és több mint 1 millió családot érint.

A kormány a gyorsítást a gyermekes családok karácsonyi kiadásaira tekintettel rendelte el.

A posta a hét elején kézbesíti az ellátást, és a bankszámlákra is a napokban érkeznek meg a juttatások – áll a tárca közleményében.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karácsony

családi pótlék

pénz

család