Jó hírt kaptak a magyar családok: korábban érkezik a pénz

MTI   
  Megosztom
Jó hírt kaptak a magyar családok: korábban érkezik a pénz

A gyermeket nevelő családok a szokottnál korábban, még a karácsonyi ünnepek előtt, legkésőbb csütörtökig megkapják a januári családtámogatásokat – közölte az Emmi.

Az intézkedés a családi pótlékra, a gyermekgondozást segítő ellátásra és a gyermeknevelési támogatásra vonatkozik, és több mint 1 millió családot érint.

A kormány a gyorsítást a gyermekes családok karácsonyi kiadásaira tekintettel rendelte el.

A posta a hét elején kézbesíti az ellátást, és a bankszámlákra is a napokban érkeznek meg a juttatások – áll a tárca közleményében.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karácsony

családi pótlék

pénz

család