Szilveszterkor nem spórolnak a minőségen a magyarok

HelloVidék   
  Megosztom
Szilveszterkor nem spórolnak a minőségen a magyarok

Az Auchan tapasztalatai szerint a szilveszteri asztal kapcsán nem spórolnak a minőségen a magyarok: sokan keresik a prémium minőségű sertéshús termékeket, de ebben az időszakban értékesítik az éves virsli mennyiség 20 százalékát és a hagyományok szerint jólétet ígérő lencse éves forgalmának fele is ilyenkor realizálódik. Az év vége felé, novemberben és decemberben fogy a legtöbb bor és pezsgő az áruházláncnál.

A hazai vásárlók egyre többször választanak különleges borokat és pezsgőket az áruházlánc adatai szerint. A több mint 1000 fajta bor és több száz pezsgőféle édes és prémium kategóriás száraz változatai mellett egyre népszerűbbek a vásárlók körében a champagne-ok is, derül ki az Auchan közleményéből.

A minőségi virslik iránti kereslet is növekszik, 2018 decemberében közel 450 tonna virsli értékesítésével számolnak, az ünnepi csúcsra pedig kibővített választékkal készülnek. Az igényeknek megfelelően idén is lesz új termék a kínálatban: az áruházláncnál például 90 százalékos hústartalmú, prémium hámozott sertésvirslit is lehet majd kapni. A legtöbbször egyébként bécsi és frankfurti virsli kerül a vásárlók kosarába, szintén népszerűek a különböző koktélvirslik és a juhbélbe töltött változatok.

A szilveszterkor népszerű sertéshúsfélék közül a karaj és a darált húsok forgalma növekszik ebben az időszakban. A kínálat 8-10 százalékát az Auchan Háztáji Programjának prémium sertéshúsai teszik ki. A hidegkonyhai késztermékek is egyre kedveltebbek a vásárlók között.

Lencséből az éves értékesített mennyiség fele fogy szilveszter előtt, és a kísérletező kedvű vásárlók új lencsés receptekkel és különleges alapanyagokkal, például a gyorsan és áztatás nélkül főzhető vöröslencsével tehetik különlegesebbé a hagyományos újévi menüt.

Az áruházlánc tapasztalatai szerint december végén sokan keresik a különböző partikellékeket és szívesen dekorálják a szilveszteri bulik helyszínét is, ilyenkor kelendő a több színben kapható szerpentin, lufi, konfetti és konfettiágyú, valamint a vevők előszeretettel vásárolnak fejfedőket, parókákat, világító szemüvegeket és a különféle trombitákat.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szilveszter

auchan

újév

lencse