Szilveszterkor nem spórolnak a minőségen a magyarok

HelloVidék   
  Megosztom
Szilveszterkor nem spórolnak a minőségen a magyarok

Az Auchan tapasztalatai szerint a szilveszteri asztal kapcsán nem spórolnak a minőségen a magyarok: sokan keresik a prémium minőségű sertéshús termékeket, de ebben az időszakban értékesítik az éves virsli mennyiség 20 százalékát és a hagyományok szerint jólétet ígérő lencse éves forgalmának fele is ilyenkor realizálódik. Az év vége felé, novemberben és decemberben fogy a legtöbb bor és pezsgő az áruházláncnál.

A hazai vásárlók egyre többször választanak különleges borokat és pezsgőket az áruházlánc adatai szerint. A több mint 1000 fajta bor és több száz pezsgőféle édes és prémium kategóriás száraz változatai mellett egyre népszerűbbek a vásárlók körében a champagne-ok is, derül ki az Auchan közleményéből.

A minőségi virslik iránti kereslet is növekszik, 2018 decemberében közel 450 tonna virsli értékesítésével számolnak, az ünnepi csúcsra pedig kibővített választékkal készülnek. Az igényeknek megfelelően idén is lesz új termék a kínálatban: az áruházláncnál például 90 százalékos hústartalmú, prémium hámozott sertésvirslit is lehet majd kapni. A legtöbbször egyébként bécsi és frankfurti virsli kerül a vásárlók kosarába, szintén népszerűek a különböző koktélvirslik és a juhbélbe töltött változatok.

A szilveszterkor népszerű sertéshúsfélék közül a karaj és a darált húsok forgalma növekszik ebben az időszakban. A kínálat 8-10 százalékát az Auchan Háztáji Programjának prémium sertéshúsai teszik ki. A hidegkonyhai késztermékek is egyre kedveltebbek a vásárlók között.

Lencséből az éves értékesített mennyiség fele fogy szilveszter előtt, és a kísérletező kedvű vásárlók új lencsés receptekkel és különleges alapanyagokkal, például a gyorsan és áztatás nélkül főzhető vöröslencsével tehetik különlegesebbé a hagyományos újévi menüt.

Az áruházlánc tapasztalatai szerint december végén sokan keresik a különböző partikellékeket és szívesen dekorálják a szilveszteri bulik helyszínét is, ilyenkor kelendő a több színben kapható szerpentin, lufi, konfetti és konfettiágyú, valamint a vevők előszeretettel vásárolnak fejfedőket, parókákat, világító szemüvegeket és a különféle trombitákat.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szilveszter

auchan

újév

lencse