Túszokat ejtett az esztergomi strucc - videón az őrület

HelloVidék   
  Megosztom
Túszokat ejtett az esztergomi strucc - videón az őrület

Az esztergomi struccfarm egyik kakasa ijedtében bekergette a látogatókat az épületbe. Kiszabadításukhoz a rendőrök az Állatmentő Liga segítségét kérte, ítja a Kemma.hu.

Egy strucc nagy riadalmat keltett az esztergomi struccfarmon: gondozóját leteperte és órákon át „fogva tartotta” a vendégeket. A hátsó épületből hívtak segítséget a látogatók, a bepánikolt állat miatt ugyanis nem mertek kimenni. A strucc ráadásul sakkban is tartotta őket, csőrével az ablakot kopogtatva. A rendőrség az Állatmentő Liga segítségét kérte a két és fél méteres madár befogásához.

Szűcs Gábor állatvédő a TV2 Tényeknek című műsorában elmondta, hogy raklapokkal terelték be az állatot a helyére, ami végül megnyugodott társai között.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

strucc

esztergom

állat

struccfarm

Állatmentő liga

állatmentés