Túszokat ejtett az esztergomi strucc - videón az őrület

HelloVidék   
  Megosztom
Túszokat ejtett az esztergomi strucc - videón az őrület

Az esztergomi struccfarm egyik kakasa ijedtében bekergette a látogatókat az épületbe. Kiszabadításukhoz a rendőrök az Állatmentő Liga segítségét kérte, ítja a Kemma.hu.

Egy strucc nagy riadalmat keltett az esztergomi struccfarmon: gondozóját leteperte és órákon át „fogva tartotta” a vendégeket. A hátsó épületből hívtak segítséget a látogatók, a bepánikolt állat miatt ugyanis nem mertek kimenni. A strucc ráadásul sakkban is tartotta őket, csőrével az ablakot kopogtatva. A rendőrség az Állatmentő Liga segítségét kérte a két és fél méteres madár befogásához.

Szűcs Gábor állatvédő a TV2 Tényeknek című műsorában elmondta, hogy raklapokkal terelték be az állatot a helyére, ami végül megnyugodott társai között.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

strucc

esztergom

állat

struccfarm

Állatmentő liga

állatmentés