A megszokott rendben történik a nyugdíjak postai kézbesítése

MTI   
  Megosztom
A megszokott rendben történik a nyugdíjak postai kézbesítése

A Magyar Posta az előre meghatározott időpontban, 2019. január 16-tól kezdi meg a nyugdíjak postai kézbesítését országszerte - közölte a társaság.

A közleményben hangsúlyozzák, a kézbesítés a megszokott rendben történik, 12 munkanapon keresztül, január 31-ig zajlik.

A Magyar Posta felidézi, hogy az érintettek tavaly novemberben megkapták a személyre szabott nyugdíjnaptárjukban, ebben egész évre látják havi bontásban, melyik napon viszi a nyugdíjat a postás.

A nyugdíjak és nyugdíjszerű ellátások jelentős részét készpénzben, postai kézbesítéssel fizeti az állam az érintettek számára. A Magyar Posta 2018-ban havonta átlagosan 1,182 millió megbízást kapott a nyugdíjak, illetve nyugdíjszerű ellátások kézbesítésére - írja közleményében a társaság.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyugdíj

nyugdíjas

posta