Vigyázat: kamu érettségi feladatsor terjed az interneten

Index   
  Megosztom
Vigyázat: kamu érettségi feladatsor terjed az interneten

Az egyik legnépszerűbb magyar fájlcserélő oldalra, az NCore-ra töltötték fel este negyed 10-kor a Magyar érettségi 2019 című PDF-fájlt, ami látszólag a hétfői magyarérettségi feladatsorát tartalmazza - írja az Index.

Igencsak rosszul járhat az a legalább 400 torrentező, aki már letöltötte az Nocre-ról a Magyar érettségi 2019 című PDF-fájlt, ugyanis a feladatsor valójában a 2007-es októberi pót- vagy javítóvizsga feladatsora, csak valaki átírta a 28 oldalas dokumentumban a dátumokat.

Egy az egyben a 2007-es pót- vagy javítóvizsga feladatai azok a szövegértéssel kapcsolatos feladatok, melyeket az Ncore oldalán találhat a torrentező. Ha valaki már letöltötte a fájlt, és elkezdte bemagolni, az rendesen meglepődik a mai érettségin.

Legutoljára 2005-ben volt nagy balhé az érettségi körül, amikor az interneten elérhetővé váltak a magyar-, a történelem- és a matematikaérettségi tételei. Akkor a matekot újra kellett írniuk a diákoknak, történelemből pedig új tételsort állítottak össze.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

érettségi

tanulás

diákok

torrent