Ajándékot kapnak a magyar autósok: ezért érdemes lesz megállni

HelloVidék   
  Megosztom
Ajándékot kapnak a magyar autósok: ezért érdemes lesz megállni

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. saját kezdeményezésekkel csatlakozik A Közlekedési Kultúra Napja 2019 programsorozathoz. A vállalat közlekedésbiztonsági témájú aktivitásainak fókuszában a fiatalabb korosztály képviselői vannak.

„Szabad a pálya, ha van matricája! Vezessen óvatosan!” – hangzik a NÚSZ Zrt. mottója, amely a közelgő gyermeknap apropóján külön figyelmet szentel a kisebbek tudatos közlekedésre nevelésének.

A Közlekedéstudományi Egyesület szervezésében – az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával – megvalósuló Közlekedési Kultúra Napja programsorozat a biztonságos és kulturált közlekedés jelentőségére hivatott felhívni a figyelmet, ami vállalatunknak is szívügye

– közölte Bartal Tamás, a NÚSZ Zrt. vezérigazgatója. Ennek megfelelően az útdíjfizetési szolgáltató közlekedésbiztonsági témájú színezőket helyezett ki 18 ügyfélszolgálati irodájának gyereksarkaiba, az ügyfeleket a Közlekedési Kultúra Napjához kapcsolódó apró ajándékkal, a velük érkező gyermekeket ingyenes közlekedésbiztonsági foglalkoztató és információs füzettel várja.

A „Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjai” című, gyermekeknek szóló kiadványt a Tudatos Közlekedők Egyesületével összefogásban adja a kicsiknek a társaság. Ezen kívül a vállalat az autópályapihenőkben végzett szokásos ellenőrzések során az érvényes matricával rendelkező autósoknak is kisebb ajándékot, az autóban utazó gyerekeknek pedig foglalkoztatófüzetet ad ajándékba.

  Megosztom

hellovidék

núsz

közlekedés

gyerekek

helyes közlekedés

oktatás

programok