Ajándékot kapnak a magyar autósok: ezért érdemes lesz megállni

HelloVidék   
  Megosztom
Ajándékot kapnak a magyar autósok: ezért érdemes lesz megállni

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. saját kezdeményezésekkel csatlakozik A Közlekedési Kultúra Napja 2019 programsorozathoz. A vállalat közlekedésbiztonsági témájú aktivitásainak fókuszában a fiatalabb korosztály képviselői vannak.

„Szabad a pálya, ha van matricája! Vezessen óvatosan!” – hangzik a NÚSZ Zrt. mottója, amely a közelgő gyermeknap apropóján külön figyelmet szentel a kisebbek tudatos közlekedésre nevelésének.

A Közlekedéstudományi Egyesület szervezésében – az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával – megvalósuló Közlekedési Kultúra Napja programsorozat a biztonságos és kulturált közlekedés jelentőségére hivatott felhívni a figyelmet, ami vállalatunknak is szívügye

– közölte Bartal Tamás, a NÚSZ Zrt. vezérigazgatója. Ennek megfelelően az útdíjfizetési szolgáltató közlekedésbiztonsági témájú színezőket helyezett ki 18 ügyfélszolgálati irodájának gyereksarkaiba, az ügyfeleket a Közlekedési Kultúra Napjához kapcsolódó apró ajándékkal, a velük érkező gyermekeket ingyenes közlekedésbiztonsági foglalkoztató és információs füzettel várja.

A „Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjai” című, gyermekeknek szóló kiadványt a Tudatos Közlekedők Egyesületével összefogásban adja a kicsiknek a társaság. Ezen kívül a vállalat az autópályapihenőkben végzett szokásos ellenőrzések során az érvényes matricával rendelkező autósoknak is kisebb ajándékot, az autóban utazó gyerekeknek pedig foglalkoztatófüzetet ad ajándékba.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

núsz

közlekedés

gyerekek

helyes közlekedés

oktatás

programok