Ajándékot kapnak a magyar autósok: ezért érdemes lesz megállni

HelloVidék   
  Megosztom
Ajándékot kapnak a magyar autósok: ezért érdemes lesz megállni

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. saját kezdeményezésekkel csatlakozik A Közlekedési Kultúra Napja 2019 programsorozathoz. A vállalat közlekedésbiztonsági témájú aktivitásainak fókuszában a fiatalabb korosztály képviselői vannak.

„Szabad a pálya, ha van matricája! Vezessen óvatosan!” – hangzik a NÚSZ Zrt. mottója, amely a közelgő gyermeknap apropóján külön figyelmet szentel a kisebbek tudatos közlekedésre nevelésének.

A Közlekedéstudományi Egyesület szervezésében – az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával – megvalósuló Közlekedési Kultúra Napja programsorozat a biztonságos és kulturált közlekedés jelentőségére hivatott felhívni a figyelmet, ami vállalatunknak is szívügye

– közölte Bartal Tamás, a NÚSZ Zrt. vezérigazgatója. Ennek megfelelően az útdíjfizetési szolgáltató közlekedésbiztonsági témájú színezőket helyezett ki 18 ügyfélszolgálati irodájának gyereksarkaiba, az ügyfeleket a Közlekedési Kultúra Napjához kapcsolódó apró ajándékkal, a velük érkező gyermekeket ingyenes közlekedésbiztonsági foglalkoztató és információs füzettel várja.

A „Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjai” című, gyermekeknek szóló kiadványt a Tudatos Közlekedők Egyesületével összefogásban adja a kicsiknek a társaság. Ezen kívül a vállalat az autópályapihenőkben végzett szokásos ellenőrzések során az érvényes matricával rendelkező autósoknak is kisebb ajándékot, az autóban utazó gyerekeknek pedig foglalkoztatófüzetet ad ajándékba.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

núsz

közlekedés

gyerekek

helyes közlekedés

oktatás

programok