Újra jótékonykodik az ismert fotós: gyerekeken segít a befolyt összegből

HelloVidék   
  Megosztom
Újra jótékonykodik az ismert fotós: gyerekeken segít a befolyt összegből

Újabb jótékonysági fotóslicitet indított a tatabányai Solymos Ákos. A most árverésre bocsátott képekből befolyt adomány három különböző célt szolgál majd, az egyes képeket pedig az fogja megkapni, aki a legmagasabb összeget ajánlja érte - írja a kemma.hu.

A portál megkeresésére a fotós elmondta, hogy a képek árából befolyt összeget el fogja osztani három felé és minden támogatott kap belőle. Első támogatottja a 7 éves, generalizált hypotoniában szenvedő Bori Oroszlányból. Ez egy olyan rendellenesség, amire a mozgásfejlődés elmaradása jellemző. Szülei nagyon küzdenek és bíznak a gyógyulásban – de ehhez rengeteg áldozat szükséges. A második Martin, Szárról, akit 2015-ben ütött egy autó. Martin súlyosan sérült és most újra kell szinte mindent tanulnia. Harmadikként pedig egy ismerősét segítené a fotós, akinek élete első kiállításához van szüksége támogatásra. Őt egyébként Gabillustrator néven lehet megtalálni a Facebookon.

A licit május 31-ig tart, este 20.00 óráig. A licitösszegeket pedig a képek alá kell írni kommentben.

(Kiemelt kép: Solymos Ákos fotó blog)

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fotós

adomány

adományozás

jótékonykodás

fotók

képek

gyűjtés