Újra jótékonykodik az ismert fotós: gyerekeken segít a befolyt összegből

HelloVidék   
  Megosztom
Újra jótékonykodik az ismert fotós: gyerekeken segít a befolyt összegből

Újabb jótékonysági fotóslicitet indított a tatabányai Solymos Ákos. A most árverésre bocsátott képekből befolyt adomány három különböző célt szolgál majd, az egyes képeket pedig az fogja megkapni, aki a legmagasabb összeget ajánlja érte - írja a kemma.hu.

A portál megkeresésére a fotós elmondta, hogy a képek árából befolyt összeget el fogja osztani három felé és minden támogatott kap belőle. Első támogatottja a 7 éves, generalizált hypotoniában szenvedő Bori Oroszlányból. Ez egy olyan rendellenesség, amire a mozgásfejlődés elmaradása jellemző. Szülei nagyon küzdenek és bíznak a gyógyulásban – de ehhez rengeteg áldozat szükséges. A második Martin, Szárról, akit 2015-ben ütött egy autó. Martin súlyosan sérült és most újra kell szinte mindent tanulnia. Harmadikként pedig egy ismerősét segítené a fotós, akinek élete első kiállításához van szüksége támogatásra. Őt egyébként Gabillustrator néven lehet megtalálni a Facebookon.

A licit május 31-ig tart, este 20.00 óráig. A licitösszegeket pedig a képek alá kell írni kommentben.

(Kiemelt kép: Solymos Ákos fotó blog)

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fotós

adomány

adományozás

jótékonykodás

fotók

képek

gyűjtés