Újra jótékonykodik az ismert fotós: gyerekeken segít a befolyt összegből

HelloVidék   
  Megosztom
Újra jótékonykodik az ismert fotós: gyerekeken segít a befolyt összegből

Újabb jótékonysági fotóslicitet indított a tatabányai Solymos Ákos. A most árverésre bocsátott képekből befolyt adomány három különböző célt szolgál majd, az egyes képeket pedig az fogja megkapni, aki a legmagasabb összeget ajánlja érte - írja a kemma.hu.

A portál megkeresésére a fotós elmondta, hogy a képek árából befolyt összeget el fogja osztani három felé és minden támogatott kap belőle. Első támogatottja a 7 éves, generalizált hypotoniában szenvedő Bori Oroszlányból. Ez egy olyan rendellenesség, amire a mozgásfejlődés elmaradása jellemző. Szülei nagyon küzdenek és bíznak a gyógyulásban – de ehhez rengeteg áldozat szükséges. A második Martin, Szárról, akit 2015-ben ütött egy autó. Martin súlyosan sérült és most újra kell szinte mindent tanulnia. Harmadikként pedig egy ismerősét segítené a fotós, akinek élete első kiállításához van szüksége támogatásra. Őt egyébként Gabillustrator néven lehet megtalálni a Facebookon.

A licit május 31-ig tart, este 20.00 óráig. A licitösszegeket pedig a képek alá kell írni kommentben.

(Kiemelt kép: Solymos Ákos fotó blog)

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fotós

adomány

adományozás

jótékonykodás

fotók

képek

gyűjtés