Mutatjuk, mely kutyafajták tanulnak a leggyorsabban

HelloVidék   
  Megosztom
Mutatjuk, mely kutyafajták tanulnak a leggyorsabban

Nem mindegy, hogy milyen kutyát választunk: míg egyes kutyák lassabban sajátítják el az új tudnivalókat, addig más fajták rendkívül gyorsan ráéreznek a tanulás ízére.

Ha azon gondolkodsz, hogy örökbe fogadnál egy kutyát, akkor első körben az adott fajta jellegzetességeit érdemes figyelembe venned. Az alábbi fajták például különösen élvezik a tanulást és szívesen engedelmeskednek a parancsszavaknak, így ha szeretnél trükköket megtanítani a kutyádnak, érdemes ezekből a fajtákból választanod:

  • Uszkár
  • Német juhászkutya
  • Pumi
  • Golden Retriever
  • Skót juhász

Forrás: joy.hu

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutya

család

tanulás

uszkár

német juhász

pumi

golden retriever

skót juhász

eb

négylábú