Mutatjuk, mely kutyafajták tanulnak a leggyorsabban

HelloVidék   
  Megosztom
Mutatjuk, mely kutyafajták tanulnak a leggyorsabban

Nem mindegy, hogy milyen kutyát választunk: míg egyes kutyák lassabban sajátítják el az új tudnivalókat, addig más fajták rendkívül gyorsan ráéreznek a tanulás ízére.

Ha azon gondolkodsz, hogy örökbe fogadnál egy kutyát, akkor első körben az adott fajta jellegzetességeit érdemes figyelembe venned. Az alábbi fajták például különösen élvezik a tanulást és szívesen engedelmeskednek a parancsszavaknak, így ha szeretnél trükköket megtanítani a kutyádnak, érdemes ezekből a fajtákból választanod:

  • Uszkár
  • Német juhászkutya
  • Pumi
  • Golden Retriever
  • Skót juhász

Forrás: joy.hu

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutya

család

tanulás

uszkár

német juhász

pumi

golden retriever

skót juhász

eb

négylábú