Ezzel a filmmel nyert díjat egy vidéki tini Cannes-ban

24.hu   
  Megosztom
Ezzel a filmmel nyert díjat egy vidéki tini Cannes-ban

Soha című, mobiltelefonnal forgatott kisfilmjéért kapott díjat Százados Ábel Cannes-ban. A 13 éves pécsi fiú édesanyja, Százados Éva saját Facebook oldalán közölte az örömhírt - írja a 24.hu.

Százados Ábel Cannes-ban, a World Peace and Tolerance Institute Awards díjkiosztó ünnepségen Soha című mobiltelefonnal forgatott kisfilmjéért ma megkapta a Most Promising Young Filmmaker azaz a Legígéretesebb Fiatal Filmes díjat. Az elismerést a nemzetközi zsűri nevében Professor Karl Bardosh adta át az American Pavilion-ban

– írta meg Facebook-oldalán Ábel édesanyja, Százados Éva.

A fiú azt mesélte, hogy az eredeti ötlet az volt, hogy egy szuperhős-rövidfilmet fog felvenni, amiben az öccse szuperlassításban ugrik le egy párkányról. Amikor a felvételt el akarta készíteni, testvére olyan szomorú arccal ücsörgött, hogy módosította a film témáját. Így készítette el végül az öngyilkosságról szóló rövidfilmet.

Az Ábel által készített film itt nézhető meg:

(Kiemelt kép: Százados Éva)

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

film

diák

rövidfilm

cannes

nyertes

pályázat

százados ábel

kisfilm

öngyilkosság

hellovidék