Hatalmas az érdeklődés Békésben: már több százan igényelték a támogatásokat

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas az érdeklődés Békésben: már több százan igényelték a támogatásokat

Békés megyében is élénk az érdeklődés a július 1-jén indult családvédelmi akcióterv iránt. Egyre többen igénylik a babaváró támogatást és a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását. Csak ez utóbbiból több mint száz kérelem érkezett az elmúlt héten a megye tizenöt kormányablakába - írja a beol.hu.

A kormányablakokban megjelenő ügyfelek külön menügomb segítségével tudnak sorszámot húzni, hogy az akciótervhez tartozó támogatásokkal összefüggő ügyeiket intézhessék

– tájékoztatta a portált a Békés Megyei Kormányhivatal. Kifejtették azt is, hogy érdemes arra figyelni minden érdeklődőnek, hogy a kormányablakokban terjeszthető elő a babaváró támogatáshoz, a CSOK-hoz, a falusi CSOK-hoz és a jelzáloghitelhez nyújtott támogatáshoz szükséges és a biztosítotti jogviszony meglétét igazoló hatósági bizonyítvány iránti kérelem. De itt nyújtható be a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásának kérelme, melyet a hivatal továbbít a MÁK részére.

A legfrissebb információk szerint a megyében, az elős héten összesen több mint kétszáz kérelem érkezett be a családvédelmi akcióterv keretében, de több mint háromszázan érdeklődtek, kértek tájékoztatást az igénylés, ügyintézés folyamatáról, részleteiről.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csok

falusi csok

babaváró

babaváró hitel

babaváró támogatás

családi autó

családi adókedvezmény