Hatalmas az érdeklődés Békésben: már több százan igényelték a támogatásokat

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas az érdeklődés Békésben: már több százan igényelték a támogatásokat

Békés megyében is élénk az érdeklődés a július 1-jén indult családvédelmi akcióterv iránt. Egyre többen igénylik a babaváró támogatást és a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását. Csak ez utóbbiból több mint száz kérelem érkezett az elmúlt héten a megye tizenöt kormányablakába - írja a beol.hu.

A kormányablakokban megjelenő ügyfelek külön menügomb segítségével tudnak sorszámot húzni, hogy az akciótervhez tartozó támogatásokkal összefüggő ügyeiket intézhessék

– tájékoztatta a portált a Békés Megyei Kormányhivatal. Kifejtették azt is, hogy érdemes arra figyelni minden érdeklődőnek, hogy a kormányablakokban terjeszthető elő a babaváró támogatáshoz, a CSOK-hoz, a falusi CSOK-hoz és a jelzáloghitelhez nyújtott támogatáshoz szükséges és a biztosítotti jogviszony meglétét igazoló hatósági bizonyítvány iránti kérelem. De itt nyújtható be a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásának kérelme, melyet a hivatal továbbít a MÁK részére.

A legfrissebb információk szerint a megyében, az elős héten összesen több mint kétszáz kérelem érkezett be a családvédelmi akcióterv keretében, de több mint háromszázan érdeklődtek, kértek tájékoztatást az igénylés, ügyintézés folyamatáról, részleteiről.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csok

falusi csok

babaváró

babaváró hitel

babaváró támogatás

családi autó

családi adókedvezmény