Öngyilkosságot akadályoztak meg: térfigyelő kamera rögzítette az akciót - videó

Index   
  Megosztom
Öngyilkosságot akadályoztak meg: térfigyelő kamera rögzítette az akciót - videó

Egy bevásárlóközpont tetejéről akart leugrani egy férfi szombaton Kecskeméten, szándékában végül a rendőrök akadályozták meg. Az RTL Klub híradójának Pintér Gábor, a kecskeméti rendőrség munkatársa elmondta, hogy a biztonsági őrök értesítették őket, hogy egy férfi kimászott az épület korlátjára - írja az Index.

Mint írják a két rendőrt vezényelt a parancsnok a teraszra, ő pedig lent várta a kiérkező tűzoltókat. A férfit 5-6 percen át győzködték a rendőrök, hogy ne ugorjon le, de az csak maga elé bámulva csak a mélybe nézett. Az egyik rendőr ezt követően kilépett a férfihoz és megpróbálta elkapni a férfi kezét, de nem sikerült neki. Ezt követően a kiugrásra készülő férfi egy jobban közelített a perem felé.

A mentés ettől függetlenül folytatódott, emelőkosarakkal közelítettek a férfi felé a kirérkező tűzoltók, akik szóval tartották az öngyilkosságra készülő személyt. Mivel ez annyira elterelte az áldozat figyelmét, nem nem figyelt a mögötte tartózkodó, hevederrel rögízett tűzoltóra, aki aztán kinyúlt a férfiért és berántotta a peremről. Ezt követően a kiérkező mentők kórházva szállították a férfit.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőr

öngyilkosság

kísérlet

öngyilkossági kísérlet

kecskemét

bevásárlóközpont