Öngyilkosságot akadályoztak meg: térfigyelő kamera rögzítette az akciót - videó

Index   
  Megosztom
Öngyilkosságot akadályoztak meg: térfigyelő kamera rögzítette az akciót - videó

Egy bevásárlóközpont tetejéről akart leugrani egy férfi szombaton Kecskeméten, szándékában végül a rendőrök akadályozták meg. Az RTL Klub híradójának Pintér Gábor, a kecskeméti rendőrség munkatársa elmondta, hogy a biztonsági őrök értesítették őket, hogy egy férfi kimászott az épület korlátjára - írja az Index.

Mint írják a két rendőrt vezényelt a parancsnok a teraszra, ő pedig lent várta a kiérkező tűzoltókat. A férfit 5-6 percen át győzködték a rendőrök, hogy ne ugorjon le, de az csak maga elé bámulva csak a mélybe nézett. Az egyik rendőr ezt követően kilépett a férfihoz és megpróbálta elkapni a férfi kezét, de nem sikerült neki. Ezt követően a kiugrásra készülő férfi egy jobban közelített a perem felé.

A mentés ettől függetlenül folytatódott, emelőkosarakkal közelítettek a férfi felé a kirérkező tűzoltók, akik szóval tartották az öngyilkosságra készülő személyt. Mivel ez annyira elterelte az áldozat figyelmét, nem nem figyelt a mögötte tartózkodó, hevederrel rögízett tűzoltóra, aki aztán kinyúlt a férfiért és berántotta a peremről. Ezt követően a kiérkező mentők kórházva szállították a férfit.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőr

öngyilkosság

kísérlet

öngyilkossági kísérlet

kecskemét

bevásárlóközpont