Lövöldözés egy kecskeméti áruházban: sörétessel támadt volt élettársára a férfi

MTI   
  Megosztom
Lövöldözés egy kecskeméti áruházban: sörétessel támadt volt élettársára a férfi

Villogó rendőrautók és helyszínelők lepték el a kecskeméti Alföld Áruházat és környékét szerda délután. Lövés dördült el az egyik üzletben - írja a baon.hu.

Ahogy a portál írja, hemzsegtek a rendőrök és azonnal le is zárták az Alföld Áruház előtti Deák Ferenc teret, valamint a mögötte található parkolót szerda délután. Mint írják, olvasójuk számolt be arról, hogy az áruház egyik boltjában lövés dördült el, később a rendőrök valakit elfogtak és bilincsben vittek el.

A rendőrség beszámolója szerint Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. július 24-én 16 óra 7 perckor bejelentés érkezett, miszerint lövés dördült el egy kecskeméti áruházban. Az egyenruhások azonnal a helyszínre vonultak, ahol elfogták a feltételezett elkövetőt. Vele szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást. A férfi elszámoltatása folyamatban van. A történtek során nem sérült meg senki.

Ahogy a lap írja, egy kollégájuknak sikerült beszélni egy szemtanúval, aki arról számolt be, hogy a férfi ki akarta végezni a nőt, akivel már 22 éve élettársi kapcsolatban állt. A dühöt valószínűleg az váltotta ki, hogy a boltban dolgozó nő három héttel ezelőtt szakított vele. A portál információi szerint a férfi már a kapcsolatuk során is többször agresszív volt, akadt olyan is, hogy testileg bántalmazta a nőt. Mint írják, állítólag a férfi már többször is életveszélyesen megfenyegette az asszonyt az elmúlt három hétben, ezért az testőrt fogadott.

A férfiról kiderült az is, hogy vadász, és a saját sörétes puskájával ment be az üzletbe, azzal a szándékkal, hogy végez a nővel. Kis szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia, a nő gázsprével a férfi felé fújt, erre a férfi lövést adott le, de az mellément. Ezután a nő testőre leteperte a férfit, majd az áruház biztonsági őreivel visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kecskemét

lövöldözés

bűnözés

fenyegetés

félelem

bács-kiskun megye