108 éves, ő az ország egyik legidősebb embere: az, ahogyan énekel, lenyűgöző + videó

HelloVidék   
  Megosztom
108 éves, ő az ország egyik legidősebb embere: az, ahogyan énekel, lenyűgöző + videó

A 108 éves Ocskay Rudolfné Annus nénit, Vértesszőlős legidősebb lakóját köszöntötték a napokban a Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények Vértesszőlősi Segítő Szolgálatának (TJ ESZI) munkatársai, a klubtagok és a település vezetője – számolt be a Kemma.hu.

A születésnapi köszöntésen az ünnepelt elfújta a tortán lévő gyertyákat, pezsgővel koccintott a 70-80 éves klubtagokkal, és még egy szlovák dalt is elénekelt. Íme az előadás:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

annus néni

születésnap

vértesszőlős

ocskay rudolfné