Napelemmel felszerelt bölcsőde épül hazánkban: még pancsoló is lesz hozzá!

MTI   
  Megosztom
Napelemmel felszerelt bölcsőde épül hazánkban: még pancsoló is lesz hozzá!

Huszonnyolc személyes, kétcsoportos bölcsőde épül Besenyszögön, a napokban kezdődő beruházás a tervek szerint jövő május végére készül el, tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok megyei település önkormányzata közleményben az MTI-t.

A több mint 260 millió forintos beruházás a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pályázatán nyert több mint 220 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével valósul meg, a különbözetet az önkormányzat bankhitelből biztosítja, tájékoztattak.

A fejlesztés eredményeként a huszonnyolc személyes bölcsőde épülete mellett pancsolót és parkolót - köztük akadálymenteset - kialakítanak. A projekt részeként napelemet telepítenek, valamint eszközöket, berendezéseket, bútorokat is vásárolnak.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

besenyszög

bölcsőde

fejlesztés

parkoló

napelem