Napelemmel felszerelt bölcsőde épül hazánkban: még pancsoló is lesz hozzá!

MTI   
  Megosztom
Napelemmel felszerelt bölcsőde épül hazánkban: még pancsoló is lesz hozzá!

Huszonnyolc személyes, kétcsoportos bölcsőde épül Besenyszögön, a napokban kezdődő beruházás a tervek szerint jövő május végére készül el, tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok megyei település önkormányzata közleményben az MTI-t.

A több mint 260 millió forintos beruházás a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pályázatán nyert több mint 220 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével valósul meg, a különbözetet az önkormányzat bankhitelből biztosítja, tájékoztattak.

A fejlesztés eredményeként a huszonnyolc személyes bölcsőde épülete mellett pancsolót és parkolót - köztük akadálymenteset - kialakítanak. A projekt részeként napelemet telepítenek, valamint eszközöket, berendezéseket, bútorokat is vásárolnak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

besenyszög

bölcsőde

fejlesztés

parkoló

napelem