Múltjáról vallott a Drága örökösök sztárja: Parasztgyerek vagyok!

HelloVidék   
  Megosztom
Múltjáról vallott a Drága örökösök sztárja: Parasztgyerek vagyok!

Molnár Gusztáv, a Drága örökösök sztárja ritkán beszél a magánéletéről, de most tabuk nélkül mesélt, többek közt a múltjáról, a családjáról, és arról, milyen értékeket hozott otthonról, Felvidékről.

Mint azt a sorozat Szlávenje a hot! magazinnak adott interjújában elmondta, származása eleinte pályáját is meghatározta. Fiatal színészként főként humoros szerepeket kapott, amihez a tájszólása is nagyon passzolt, később persze megtalálták őt a komolyabb szerepek is.

Mint mondta, a főiskolán rendszerint a kőműves vagy pék szerepét kapta, mivel a külső adottságai is passzoltak ezekhez a személyekhez. Kitért arra is, hogy önbizalma és önértékelése sosem volt a legjobb, nem érezte szerencsésnek magát a nőkkel kapcsolatban sem. Ducisága aztán annyira zavarta, míg megszabadult negyven kilótól.

Sosem csináltam titkot abból, hogy egy felvidéki parasztgyerek vagyok, nem is tudtam volna, hisz rám van írva

- mesélte, majd hozzátette, hogy a főiskola alatt ezt sikerült is levetkőznie. Azt is elárulta magáról, hogy eredetileg biológia szakra akart jelentkezni, de egy baráti fogadás után viccből jelentkezett színész szakra, ahová elsőre fel is vették. Ha nem így alakul, szerinte egészen máshogy alakult volna az élete.

Könnyen lehet, hogy most Angliában mosogatásból élnék

- emelte ki a színész, aki családjáról is elárult néhány dolgot.

Imádok férj és apa lenni, és óriási mázlista vagyok, hogy a munkám a szenvedélyem, de sokszor észreveszem, hogy zavar, hogy nem marad időm, mondjuk a barátokra. Több bulit is kihagytam a kollégáimmal az utóbbi időben, mert ha elmegyek, akkor reggel képtelen lennék elvinni a gyereket a suliba. Döntöttem, fájt, majd belenyugodtam. Hazudik, aki azt mondja a nap 24 órájában csodálatos dolog szülőnek lenni. Van, hogy idegesít a gyerekem, de ettől még imádom

- tért ki saját gyermekével való kapcsolatára a színész. Mesélt arról is, hogy szülei nyitott, őszinte embert neveltek belőle. Ezért az otthonról hozott értékek alapján neveli fiát is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

drága örökösök

molnár gusztáv

rtl klub

sorozat

sorozatszínész

sorozatsztár