Ezt ne hagyd ki: elkezdődött az Állatok Hete a Debreceni Állatkertben!

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt ne hagyd ki: elkezdődött az Állatok Hete a Debreceni Állatkertben!

Az Állatok Világnapját, október 4-ét már 1931 óta minden évben megünnepli a Debreceni Állatkert. A különleges nap célja, hogy felhívja a figyelmet az állatok jólétének és védelmének fontosságára. Ennek alkalmából a Debreceni Állatkert hagyományosan egész héten – szeptember 30-tól egészen október 6-ig – tematikus foglalkozásokkal, állatbemutatókkal és kedvezményekkel várja az érdeklődő óvodás és iskolás csoportokat, mivel ebben az időszakban kiemelt hangsúlyt szeretne helyezni a környezeti nevelésre.

Az Állatok Hetén látogatható zoopedagógiai foglalkozások mind a gyermekeknek, mind a pedagógusoknak remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljenek az Állatkert lakóival, és hogy interaktív, játékos keretek között bővítsék velük a kapcsolatos tudásukat – olvasható a Debreceni Állatkert közleményében.

Az intézmény zoopedagógusa és állatgondozói az átfogó szemlélet jegyében nemcsak az egzotikus állatokat mutatják majd be az érdeklődőknek, hanem a felelős állattartás alapjait is megismertetik velük.

Október 5-én és 6-án, szombaton és vasárnap az intézmény és meghívott vendégei egész nap színes programokkal, többek között kézműves foglalkozásokkal, ismeretterjesztő előadásokkal és állati találkozásokkal várják majd az érdeklődő családokat és gyermekeket.

Szeptember 30. és október 6. között az óvodás és általános iskolás csoportok kedvezményes, 600 Ft/fős áron látogathatnak el az Állatkertbe és vehetnek részt valamennyi programon; emellett 10 fő után egy kísérő ingyenesen, a további kísérők pedig a fenti, csoportos jegyáron tarthatnak velük.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

állatkert

Állatok hete

Állatok világnapja

debrecen

állatok

állattartás

gyerekek