Megszólalt a debreceni négyes ikrek édesapja: "megdöbbentünk, nem így terveztük"

HelloVidék   
  Megosztom
Megszólalt a debreceni négyes ikrek édesapja: megdöbbentünk, nem így terveztük

"Először megdöbbentünk, nem így terveztük a családalapítást. Az viszont tagadhatatlan, hogy több gyereket szerettünk volna, az élet pedig végül egy csomagban adta meg azt, amire mindig is vágytunk" - a kicsik boldog édesapja.

Mint arról a HelloVidék is beszámolt, a gyermekek mesterséges megtermékenyítéssel fogantak, és a terhesség 32. hetében születtek meg, csütörtök este. A 26 éves, Békés megyében élő édesanya 4 hete feküdt a klinikán. A szülés spontán indult meg, a magzatokat császármetszéssel segítették világra.

A szülőknek a négyes ikrek az első gyermekeik. A három lány és a kisfiú 1230 és 1750 gramm közötti súllyal született, valamennyien egészségesek. "Az anya és az újszülöttek jól vannak, várhatóan néhány héten belül már elhagyhatják a klinikát" - olvasható az intézmény közleményében.

Noha minden rendben zajlott, a kicsik egyelőre, mivel koraszülöttek, az intenzív osztályon vannak. "Bízunk benne, hamarosan a kezünkben tarthatjuk őket, de addig is folyamatosan beszélünk hozzájuk, reméljük, így érzik és hallják, hogy velük vagyunk" - mondta a Blikknek Anita, Anna, Panna és Richárd édesapja, a 33 éves Nagy Richárd.

Az boldog édesapa azt is hozzátette, ugyan a mesterséges megtermékenyítés miatt fel voltak készülve az ikerterhességre, az őket is meglepetésként érte, hogy négy babájuk is lesz. "Természetesen először megdöbbentünk, nem így terveztük a családalapítást. Az viszont tagadhatatlan, hogy több gyereket szerettünk volna, az élet pedig végül egy csomagban adta meg azt, amire mindig is vágytunk" - sommázta Richárd. Hozzátette:

Szuper érzés édesapának lenni, és rettentően büszke vagyok a feleségemre, aki elképesztően küzdött mindvégig. Kimerült, de velem együtt boldog, hiszen kaptunk négy kis csodát.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

négyes ikrek

ikrek

gyermekvállalás

mesterséges megtermékenyítés