Figyelmeztetés: lesben állnak a fosztogatók a temetőknél, erre vigyázz!

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelmeztetés: lesben állnak a fosztogatók a temetőknél, erre vigyázz!

Érdemes felkészülni a közelgő mindenszentekre és halottak napjára. Az ünnepek alatt és az azt megelőző napokban ugyanis jelentős változások várhatók a megyeszékhelyeken - írja a szoljon.hu.

A lap szerint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei megyeszékhelyen a temető környékén polgárőrök fognak járőrözni. A következő időszakban közel 30 polgárőr lesz majd szolgálatban reggel és este 8 között, akik két autóval és két robogóval fogják fenntartani a rendet, továbbá segítik a forgalomirányítást.

A rendőrséggel és a közterület-felügyelettel közösen végezzük majd a munkánkat október harmincadika és november ötödike között

– mondta a Szolnok Városi Polgárőr Egyesület elnöke, aki elmondta, hogy ezekben a napokban fokozottan ügyeljen a lakosság temetőlátogatáskor az autóban hagyott értékekre.

Ilyenkor a járműben, főleg az utastérben, semmiképp se hagyjunk értékeket. Vagy érdemes már eleve úgy elindulni, hogy a csomagtartóba tesszük azokat

– figyelmeztetett a polgárőrvezető. Bódi Andor elárulta, hogy tapasztalataik szerint az autóban hagyott értékeken túl arra is figyelni kell, hogy a síroknál nem szabad otthagyni a táskákat, amikor elmegyünk vízért.

A lap ezentúl megírta, hogy számos változás lesz az ünnepi időszakban a megyeszékhelyen a buszközlekedéstől a temetői nyitvatartásig. A polgármesteri hivatal közlése szerint a napokban változik a település helyi autóbusz-közlekedésének menetrendje, melyet a Volánbusz Zrt. honlapján is el lehet érni.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

halottak napja

mindenszentek

temető

rablás

fosztogatás

lopás

bűncselekmény