Figyelmeztetés: lesben állnak a fosztogatók a temetőknél, erre vigyázz!

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelmeztetés: lesben állnak a fosztogatók a temetőknél, erre vigyázz!

Érdemes felkészülni a közelgő mindenszentekre és halottak napjára. Az ünnepek alatt és az azt megelőző napokban ugyanis jelentős változások várhatók a megyeszékhelyeken - írja a szoljon.hu.

A lap szerint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei megyeszékhelyen a temető környékén polgárőrök fognak járőrözni. A következő időszakban közel 30 polgárőr lesz majd szolgálatban reggel és este 8 között, akik két autóval és két robogóval fogják fenntartani a rendet, továbbá segítik a forgalomirányítást.

A rendőrséggel és a közterület-felügyelettel közösen végezzük majd a munkánkat október harmincadika és november ötödike között

– mondta a Szolnok Városi Polgárőr Egyesület elnöke, aki elmondta, hogy ezekben a napokban fokozottan ügyeljen a lakosság temetőlátogatáskor az autóban hagyott értékekre.

Ilyenkor a járműben, főleg az utastérben, semmiképp se hagyjunk értékeket. Vagy érdemes már eleve úgy elindulni, hogy a csomagtartóba tesszük azokat

– figyelmeztetett a polgárőrvezető. Bódi Andor elárulta, hogy tapasztalataik szerint az autóban hagyott értékeken túl arra is figyelni kell, hogy a síroknál nem szabad otthagyni a táskákat, amikor elmegyünk vízért.

A lap ezentúl megírta, hogy számos változás lesz az ünnepi időszakban a megyeszékhelyen a buszközlekedéstől a temetői nyitvatartásig. A polgármesteri hivatal közlése szerint a napokban változik a település helyi autóbusz-közlekedésének menetrendje, melyet a Volánbusz Zrt. honlapján is el lehet érni.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

halottak napja

mindenszentek

temető

rablás

fosztogatás

lopás

bűncselekmény