Ide menekül a városi nyüzsgés elől Csuja Imre

HelloVidék   
  Megosztom
Ide menekül a városi nyüzsgés elől Csuja Imre

Lovász László még a Csuja Imrét és családját ért tragédia előtt készített interjút a színésszel, a felvétel az akkori hangulatát és terveit tükrözi. A műsorvezető hálás volt, amiért Csuja Imre igent mondott a Lakástalshow-ra, hiszen amikor a színész nem a színházi munkái között ingázik, akkor vagy A mi kis falunkat forgatja, vagy éppen a balatoni telkére siet - írja az nlc.hu.

Imádom azt a nyüzsgést, amikor mindig van hova menni, van mit csinálni

- mesélte Csuja Imre. Ahogy a portál írja, azt is kiemelte, hogy felesége is sokat ingázik a Balaton és Budapest között, hiszen vagy az unokáka vigyáz vagy épp befőz valamit, mindig van mit csinálnia. Kitért arra is, hogy minde a ketten imádnak kertészkedni, ezért próbálnak ugyan annyi időt tölteni a Balatonon is, mint Budapesten.

Nézd, mi mindketten vidéki gyerekek vagyunk, a feleségem és én is, nem áll távol tőlünk, ha megkapirgálunk egy kis földet, és elejtünk bele egy borsószemet, akkor abból mondjuk tíz szem kel ki, és ezt mi nagyon tudjuk értékelni. Meg ha fölrotálok egy darab földet, akkor az szép, gyomtalan, tiszta és el lehet gereblyézni. Vagy ha megérik a birsalma, akkor azt le lehet szedni és feldolgozni

- magyarázta a színész.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lovász lászló

csuja imra

lakástalkshow

színész

műsor

balaton