Nem is gondolnád: a karácsony az év legveszélyesebb időszaka, ezek a leggyakoribb balesetek

MTI   
  Megosztom
Nem is gondolnád: a karácsony az év legveszélyesebb időszaka, ezek a leggyakoribb balesetek

A mentők karácsonykor is teljes készenlétben állnak, az ország 255 mentőállomásán ezerötszázan teljesítenek majd szolgálatot - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója.

Győrfi Pál a közleményben azt írta, hogy karácsonykor nő a háztartási balesetek száma, a főzés és a karácsonyfaállítás közben gyakoriak az égési, illetve a vágásos sérülések. A mentőegységek ilyenkor a fővárosban naponta hatszáz, országszerte több mint kétezer esetben nyújtanak életmentő segítséget - emelte ki. A mentők emellett a szén-monoxid-mérgezés veszélyére, valamint az út- és látási viszonyoknak megfelelő közlekedés fontosságára is felhívják a figyelmet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karácsony

mentő

baleset

mentősök

ünnepek