Kérdőív: így zajlik a digitális oktatás nálunk, vidéken - Töltsd ki most!

HelloVidék   
  Megosztom
Kérdőív: így zajlik a digitális oktatás nálunk, vidéken - Töltsd ki most!

Lassan egy hónapja zajlik a magyar oktatás ún. tantermen kívüli, digitális munkarendben. Az első tapasztalatok vegyesek, az egyik legnegyobb probléma pedig az eszközellátottság. A HelloVidék most egy kérdőív segítségével keresi a választ arra, hogy az ország egyes régióiban hogyan működik az új típusú oktatás. Segítsd a munkánkat, töltsd ki Te is a kérdőívet. Köszönjük!

Ahogy arról korábban beszámoltunk lassan egy hónappal ezelőtt, 2020. március 16-tól a magyar iskolákban a nevelés-oktatás úgynevezett tantermen kívüli, digitális munkarendben folyik. Noha még nincs sok tapasztalat az új rendszer működéséről, azt ki lehet jelenteni, hogy vannak kifejezetten pozitív példák, és olyanok is, ahol nem indult zökkenőmentesen az átállás. Azt pedig az országból érkező számos visszajelzés is igazolja, hogy a legfőbb probléma általában az eszközellátottsággal van.

Régiós szinten ugyan változó mértékben, de mind intézményi oldalról, mind a diákok részéről okozhat fennakadást az informatikai eszközök, illetve a szélessávú internet hiánya. Az internetelérés Magyarországon ugyan közelít a "közmű jelleghez", a saját digitális eszközök birtoklása viszont nem azonos arányban jellemzi a gyerekpopulációt.

De vajon hogyan élik meg a szülők és gyerekeik az otthontanulást és mennyire hatékony (esetleg kártékony) az új oktatási forma? A HelloVidék most egy kérdőív segítségével keresi a választ arra, hogy az ország egyes régióiban hogyan működik az itthon még új típusú oktatási forma. Segítsd a munkánkat, töltsd ki Te is a kérdőívet. Köszönjük!

Kérdőív: így működik a lakhelyeden a digitális oktatás - Töltsd ki most! Ide kattintva.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kérdőív

tanulás

távoktatás

régió

tanítás

online tanulás

online tanítás