Újabb részletek a szörnyű tragédiáról: több videó is előkerült a hétvégi hőlégballon-balesetről

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb részletek a szörnyű tragédiáról: több videó is előkerült a hétvégi hőlégballon-balesetről

Születésnapjára kapta az utat az az 59 éves asszony, aki a szombati hőlégballon-balesetben életét vesztette - számolt be róla az RTL Klub híradója.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a tragédiában hárman súlyosan megsérültek, ők ki tudtak ugrani időben az emelkedő ballon kosarából, az asszony viszont nem. Őt a lezuhant hőlégballon közelében találták meg.

A híradó beszámolójában Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője szombaton elmondta, a sérültek, egy férfi és két nő, testfelületük 20-25 százalékán másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, őket Győrbe, Székesfehérvárra és a fővárosba, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központba (Honvédkórház) szállították.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hőlégballon

baleset

hőlégballon-baleset

országos mentőszolgálat

győrfi pál