Újabb részletek a szörnyű tragédiáról: több videó is előkerült a hétvégi hőlégballon-balesetről

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb részletek a szörnyű tragédiáról: több videó is előkerült a hétvégi hőlégballon-balesetről

Születésnapjára kapta az utat az az 59 éves asszony, aki a szombati hőlégballon-balesetben életét vesztette - számolt be róla az RTL Klub híradója.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a tragédiában hárman súlyosan megsérültek, ők ki tudtak ugrani időben az emelkedő ballon kosarából, az asszony viszont nem. Őt a lezuhant hőlégballon közelében találták meg.

A híradó beszámolójában Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője szombaton elmondta, a sérültek, egy férfi és két nő, testfelületük 20-25 százalékán másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, őket Győrbe, Székesfehérvárra és a fővárosba, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központba (Honvédkórház) szállították.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hőlégballon

baleset

hőlégballon-baleset

országos mentőszolgálat

győrfi pál