Újabb részletek a szörnyű tragédiáról: több videó is előkerült a hétvégi hőlégballon-balesetről

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb részletek a szörnyű tragédiáról: több videó is előkerült a hétvégi hőlégballon-balesetről

Születésnapjára kapta az utat az az 59 éves asszony, aki a szombati hőlégballon-balesetben életét vesztette - számolt be róla az RTL Klub híradója.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a tragédiában hárman súlyosan megsérültek, ők ki tudtak ugrani időben az emelkedő ballon kosarából, az asszony viszont nem. Őt a lezuhant hőlégballon közelében találták meg.

A híradó beszámolójában Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője szombaton elmondta, a sérültek, egy férfi és két nő, testfelületük 20-25 százalékán másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, őket Győrbe, Székesfehérvárra és a fővárosba, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központba (Honvédkórház) szállították.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hőlégballon

baleset

hőlégballon-baleset

országos mentőszolgálat

győrfi pál