Koronavírus: egy szolnoki iskola teljes oktatói kar került karanténba

MTI   
  Megosztom
Koronavírus: egy szolnoki iskola teljes oktatói kar került karanténba

Koronavírus-fertőzést mutattak ki a Szolnoki Szakképzési Centrum Sipos Orbán Szakképző Iskola és Kollégium egyik oktatójánál – számolt be a Kalmár Andrea főigazgató és Hicsó György kancellár által jegyzett közleményről a Szoljon.hu.

Ahogy a közleményben írják:

Az érintett oktató augusztus 31-én vett részt egy értekezleten. Miután nem jól érezte magát, az elvégzett vírusteszt pozitív eredménnyel zárult.

Az ilyenkor szokásos eljárásrendnek megfelelően elvégezték a kontaktkutatást, ennek érdekében – elővigyázatosságból – a teljes oktatói kart két hétre hatósági karanténba helyezték. Miután az érintett diákokkal nem találkozott, így a tanulókkal szemben nem kellett semmilyen intézkedést alkalmazni, bevezetni.

Az intézményben ezen a héten, tehát szeptember 7-től 11-ig online oktatási rendben tanítanak, szeptember 14-től, hétfőtől pedig személyes jelenléttel folytatódik a tanítás. Erről az iskola a saját honlapján is tájékoztatta a diákokat és a szülőket egyaránt

- informálta hírportált közleményében az iskola.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-fertőzés

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány

koronavírus-teszt

szolnok

iskola

tanárok