Koronavírus: egy szolnoki iskola teljes oktatói kar került karanténba

MTI   
  Megosztom
Koronavírus: egy szolnoki iskola teljes oktatói kar került karanténba

Koronavírus-fertőzést mutattak ki a Szolnoki Szakképzési Centrum Sipos Orbán Szakképző Iskola és Kollégium egyik oktatójánál – számolt be a Kalmár Andrea főigazgató és Hicsó György kancellár által jegyzett közleményről a Szoljon.hu.

Ahogy a közleményben írják:

Az érintett oktató augusztus 31-én vett részt egy értekezleten. Miután nem jól érezte magát, az elvégzett vírusteszt pozitív eredménnyel zárult.

Az ilyenkor szokásos eljárásrendnek megfelelően elvégezték a kontaktkutatást, ennek érdekében – elővigyázatosságból – a teljes oktatói kart két hétre hatósági karanténba helyezték. Miután az érintett diákokkal nem találkozott, így a tanulókkal szemben nem kellett semmilyen intézkedést alkalmazni, bevezetni.

Az intézményben ezen a héten, tehát szeptember 7-től 11-ig online oktatási rendben tanítanak, szeptember 14-től, hétfőtől pedig személyes jelenléttel folytatódik a tanítás. Erről az iskola a saját honlapján is tájékoztatta a diákokat és a szülőket egyaránt

- informálta hírportált közleményében az iskola.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-fertőzés

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány

koronavírus-teszt

szolnok

iskola

tanárok