Igazolt védettség: napokon belül kiderülhet, hogy mit tud ez az applikáció

HelloVidék   
  Megosztom
Igazolt védettség: napokon belül kiderülhet, hogy mit tud ez az applikáció

Applikáció is készült a védettség igazolására, ami napokon belül le is tölthető. Állítólag több információt tartalmaz majd, mint a védettségi kártya, többek között a vakcina típusa is látható lesz.

Elkészült a védettségi igazolvány applikációja, és napokon belül letölthető lesz az alkalmazásboltokból okostelefonra, tabletekre, írja a Magyar Hírlap.

A postai úton küldött kártyákhoz képest több információt mutat majd az applikációban való regisztrálást követően.

Augusztus közepéig viszont várhatóan csak védettségi igazolvánnyal lehet majd nagyobb rendezvényeket látogatni, fesztiválokat, koncerteket például. MIndenesetre egyelőre sok a kérdés még a védettségi kártya körül, remélhetőleg az applikáció használata tisztáz majd mindent, például az érvényességi időt és akár azt, hogy mely országokba látogathatunk el az igazolásainkkal. Mindenesetre ha tisztázza az eddigi bizonytalanságokat, hasznos eszköz lehet.

Címlapkép: illusztráció

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

applikáció

védettségi igazolvány

védettség

koronavírus elleni oltás

koronavírus

koronavírus elleni védekezés