Igazolt védettség: napokon belül kiderülhet, hogy mit tud ez az applikáció

HelloVidék   
  Megosztom
Igazolt védettség: napokon belül kiderülhet, hogy mit tud ez az applikáció

Applikáció is készült a védettség igazolására, ami napokon belül le is tölthető. Állítólag több információt tartalmaz majd, mint a védettségi kártya, többek között a vakcina típusa is látható lesz.

Elkészült a védettségi igazolvány applikációja, és napokon belül letölthető lesz az alkalmazásboltokból okostelefonra, tabletekre, írja a Magyar Hírlap.

A postai úton küldött kártyákhoz képest több információt mutat majd az applikációban való regisztrálást követően.

Augusztus közepéig viszont várhatóan csak védettségi igazolvánnyal lehet majd nagyobb rendezvényeket látogatni, fesztiválokat, koncerteket például. MIndenesetre egyelőre sok a kérdés még a védettségi kártya körül, remélhetőleg az applikáció használata tisztáz majd mindent, például az érvényességi időt és akár azt, hogy mely országokba látogathatunk el az igazolásainkkal. Mindenesetre ha tisztázza az eddigi bizonytalanságokat, hasznos eszköz lehet.

Címlapkép: illusztráció

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%,  a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

applikáció

védettségi igazolvány

védettség

koronavírus elleni oltás

koronavírus

koronavírus elleni védekezés