Brutális zivatarok pünkösdkor: nem menekülünk a migrénes tünetektől sem

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális zivatarok pünkösdkor: nem menekülünk a migrénes tünetektől sem

A következő napokban, vasárnap és a jövő hét első napjaiban igen változatos időben lesz részünk, eső, zápor, zivatar több helyen, több alkalommal várható az ország egész területén, helyenként erős széllökésekre is számíthatunk A kettős fronthatás migrénes fejfájást okozhat.

A következő napokban, vasárnap és a jövő hét első napjaiban igen változatos időben lesz részünk, eső, zápor, zivatar több helyen, több alkalommal várható, írja a MET.hu.

Éjjel és kezdetben vasárnap egy hullámzó front többfelé okozhat csapadékot, ami délután fokozatosan megszűnik, egyre többfelé a felhőzet is felszakadozik. A szél átmenetileg északnyugatira fordul, felélénkül. Ismét nagyobb hőmérsékleti kontraszt alakulhat ki az északi és déli országrész között, a csúcshőmérséklet 15 és 24 fok között alakul.

Vasárnap a déli, kora délutáni órákban a Dél-Dunántúlon, délután az Alföldön kialakulhatnak zivatarok, melyeket intenzív csapadék, aprószemű jég, kisebb eséllyel viharos széllökés kísérhet. Az esti órákra megszűnik a zivatartevékenység az országban.

Pünkösdhétfőn hazánk nagy részén 20 fok fölé melegszik a levegő, délen, délkeleten a 25 fokot is meghaladhatjuk, és bár eleinte sok lesz a napsütés, majd délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és záporok alakulhatnak ki.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

szélvihar

széllökések

esőzések

figyelmeztetés

országos meteorológiai szolgálat

megyék

vízátfolyás

zápor

zivatar

migrén