Tragikus áldozatot szedett a kánikula: vízbe fulladt egy 9 éves kisfiú Hajdú-Biharban

HelloVidék   
  Megosztom
Tragikus áldozatot szedett a kánikula: vízbe fulladt egy 9 éves kisfiú Hajdú-Biharban

Egy Kaba és Báránd között található öntözőcsatornába fulladt egy 9 éves fiú vasárnap. Egy testvérpár játszott ott, amikor egyikük beleesett a vízbe. A helyszínre több mentőegységet és egy helikopter is riasztottak. A kisfiún már nem tudtak segíteni, de a kislányt kórházba szállították. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Egy Kaba és Báránd között található öntözőcsatornába fulladt egy 9 éves fiú vasárnap. Egy testvérpár játszott ott, amikor egyikük beleesett a vízbe, írja a haon.hu.

A helyszíni információk szerint a kiérkező mentősök hiába próbálták újraéleszteni a fiút, már nem tudtak rajta segíteni. A megyei lap kereste a rendőrséget, ők későbbre ígértek tájékoztatást az ügyben. A helyszínre több mentőegységet és egy helikopter is riasztottak.

Bajtársaink két gyermek ellátást kezdték meg azonnal, sajnos a fiú életét nem lehetett megmenteni. A másik gyermeket, egy kislányt stabil állapotban szállítottunk további megfigyelésre a Debreceni Egyetem klinikai központjába

– mondta el a Naplónak Ménes Dávid, a mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa.

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság ügyeletese annyit közölt az MTI-vel, hogy az ügyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

kaba

báránd

hajdú-bihar megye

vízbefulladás

kisfiú

haláleset