Mentőhelikoptert hívtak a balesethez: lezuhant egy férfi a szélmalomról

HelloVidék   
  Megosztom
Mentőhelikoptert hívtak a balesethez: lezuhant egy férfi a szélmalomról

Életveszélyesen megsérült az a középkorú férfi, aki szerdán az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban felállított szélmalom harmadik emeletéről egy szintet zuhant, számolt be az RTL Híradója.

A 65 éves férfi életveszélyesen megsérült, betört a koponyája, és a szűk helyről a mentősök nem tudták kiemelni, a tűzoltók segítségét kérték. A sándorfalvi önkéntes és a kisteleki hivatásos tűzoltók menekítették ki a sérültet, majd mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol stabilizálták az állapotát, egyelőre ennyit tudni.

A park írásban azt közölte az RTL Híradóval, hogy szerintük nem kell változtatni a malmon, de hogy pontosan mi történt, nem közölték. Ugyanakkor másnap a lépcsőt már lezárták a látogatók előtt.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%,  a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

ópusztaszer

tűzoltók

mentőhelikopter

koponyatörés

malom

szélmalom