Hihetetlen tragédia történt: mustba fulladt egy garabonci férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen tragédia történt: mustba fulladt egy garabonci férfi

Szörnyű tragédia történt szerda hajnalban a Zala megyei Garaboncon. Egy 42 éves férfi a telefonja után nyúlt a hordóba, de belefulladt a már forrásban lévő mustba. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket.

Mustba fulladt egy férfi Garaboncon, az ügyben eljárást indított a rendőrség – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

A baleset tényét a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Pál-Tóth Evelin főhadnagy megerősítette, aki elmondta a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében a Nagykanizsai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A zaol.hu által közölt információk szerint szerda hajnalban történt a tragédia. A 42 éves férfi beleejtette a telefonját egy hordóba, utána nyúlt, de belefulladt a már forrásban lévő mustba.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

must

fulladás

garabonc

zala megye

tragédia

baleset

rendőrség