Nincsenek rá szavak: családon belüli nemi erőszak áldozata lett a tinédzser lány

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Nincsenek rá szavak: családon belüli nemi erőszak áldozata lett a tinédzser lány

Nyolc és fél év börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy férfit, aki éveken át szexuális kapcsolatra kényszerítette élettársa akkor még tinédzser lányát - közölte a Budapest Környéki Törvényszék kedden az MTI-vel. A férfit mellékbüntetésként kilenc évre a közügyektől is eltiltották.

A bírósági döntéssel szemben az ügyész súlyosításért, a védő felmentésért, míg a vádlott szintén felmentésért és enyhítésért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős. Az ügyészség 18. életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére erőszakkal, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt a férfi ellen vádat.

A törvényszék közlése szerint a vádlott 2009-ben létesített élettársi kapcsolatot és költözött össze a sértett édesanyjával. 2013 elejétől kezdve a férfi rendszeresen szexuálisan közeledett az akkor 14 éves lányhoz, akivel 2013 szeptembere és 2014 májusa között - élettársa terhessége idején - heti rendszerességgel közösült. A sértett vonakodva tett eleget a vádlott kérésének, tartva az ellenkezés miatti büntetéstől, inkább eltűrte a férfi cselekményét. Volt olyan alkalom, hogy a férfi kocsival egy erdős területre vitte a lányt és ott kényszerítette szexuális aktusra.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűntett

nemi erőszak

szexuális zaklatás

férfi

sértett