Ilyen szörnyűt ritkán látnak a mentősök: pokrócba csavarva hagyták magára az újszülöttet

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen szörnyűt ritkán látnak a mentősök: pokrócba csavarva hagyták magára az újszülöttet

A tapasztalt mentősöket is megérintette az eset, amihez hétvégén egy pár kihívta őket, gyors segítséget kérve tőlük. Kutyasétáltatás közben ugyanis egy paplanba csavart csecsemőre találtak az egyik buszmegállóban.

Fonyódra kérte a mentők gyors segítségét egy pár, mert kutyasétáltatás közben egy paplanba csomagolt csecsemőt találtak az egyik buszmegállóban, olvasható az Országod Mentőszolgálat Facebook-bejegyzésében.

A kislány mentéséhez hamarosan újabb mentőegység csatlakozott, és végül stabil állapotban szállíthatták kórházba az újszülöttet. Érdekesség, hogy a segítségül érkező bajtársak mindegyike apuka, ráadásul az ellátást megkezdő mentőtechnikusnak éppen két hónapja született meg első gyermeke. Nem csoda, hogy ő még ma is elcsukló hangon mesélt a hétvégén történtekről állomásvezetőjének az esetmegbeszélésen. Az újszülöttnek boldog, egészséges életet kívánunk, az életmegmentésben résztvevőknek gratulálunk.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 156 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,85%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 39 988 forintos törlesztőt (THM 7,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mentő

országos mentőszolgálat

csecsemő

mentés

újszülött

mentők

fonyód