Ilyen szörnyűt ritkán látnak a mentősök: pokrócba csavarva hagyták magára az újszülöttet

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen szörnyűt ritkán látnak a mentősök: pokrócba csavarva hagyták magára az újszülöttet

A tapasztalt mentősöket is megérintette az eset, amihez hétvégén egy pár kihívta őket, gyors segítséget kérve tőlük. Kutyasétáltatás közben ugyanis egy paplanba csavart csecsemőre találtak az egyik buszmegállóban.

Fonyódra kérte a mentők gyors segítségét egy pár, mert kutyasétáltatás közben egy paplanba csomagolt csecsemőt találtak az egyik buszmegállóban, olvasható az Országod Mentőszolgálat Facebook-bejegyzésében.

A kislány mentéséhez hamarosan újabb mentőegység csatlakozott, és végül stabil állapotban szállíthatták kórházba az újszülöttet. Érdekesség, hogy a segítségül érkező bajtársak mindegyike apuka, ráadásul az ellátást megkezdő mentőtechnikusnak éppen két hónapja született meg első gyermeke. Nem csoda, hogy ő még ma is elcsukló hangon mesélt a hétvégén történtekről állomásvezetőjének az esetmegbeszélésen. Az újszülöttnek boldog, egészséges életet kívánunk, az életmegmentésben résztvevőknek gratulálunk.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mentő

országos mentőszolgálat

csecsemő

mentés

újszülött

mentők

fonyód