Berobbant a járvány Magyarországon: nálunk a legrosszabb a helyzet a világon

HelloVidék   
  Megosztom
Berobbant a járvány Magyarországon: nálunk a legrosszabb a helyzet a világon

Magyarországon a legmagasabb a koronavírus reprodukciós rátája a világon a legfrissebb adatok szerint – számolt be az RTL Klub Híradója. A ráta azt mutatja meg, hogy egy beteg mennyi másik embert fertőz meg. Magyarországon 1,85 a koronavírus reprodukciós rátája, a második helyen Kolumbia áll 1,76-tal, míg a harmadikon Csehország 1,68-cal.

Röst Gergely azt nyilatkozta az RTL Híradóban, hogy ha a negyedik hullám csúcsát jelentősen enyhíteni szeretnénk, akkor az oltások és a maszkhasználat mellett más intézkedésekre is szükség lenne.

Az adásban megkérdezett virológus állítja, Magyarországon berobbant a járvány. Boldogkői Zsolt azt mondta az RTL Híradónak, hogy keleten tombol a járvány, onnan érkezett felénk.

Röst Gergely is nyilatkozott a csatornának, és azt mondta, a negyedik hullám enyhítéséhez már egy újabb oltási kampány sem lenne elég. A matematikus szerint a negyedik hullám most ért el olyan csoportokat és régiókat, ahol alacsonyabb az oltottság, és ezért gyorsabb a vírus terjedése.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 156 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,85%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 39 988 forintos törlesztőt (THM 7,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

koronavírus

járvány

koronavírus adatok

negyedik hullám