Szörnyű bűntettet követett el a férfi: prostitúcióra kényszerítette a gyermeket

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Szörnyű bűntettet követett el a férfi: prostitúcióra kényszerítette a gyermeket

Kiskorú lányt kényszerített prostitúcióra hónapokon keresztül egy ceglédi férfi. A rendőrök november 9-én elfogták a férfit és élettársát. Az azóta letartóztatott férfi és szabadlábon védekező, 19 éves élettársa ellen emberkereskedelem és kényszermunka megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

Elmondta, hogy a férfi barátnője egy internetes társkereső oldalra - idősebbnek feltüntetve - regisztrálta őt, és a hirdetésre jelentkező férfiak igénye szerint segített megszervezni a találkákat. A férfiaktól kapott pénzt a lány futtatója minden alkalommal elvette tőle.

A rendőrök november 9-én elfogták a férfit és élettársát. Az azóta letartóztatott férfi és szabadlábon védekező, 19 éves élettársa ellen emberkereskedelem és kényszermunka megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

prostitúció

bűntett

kiskorú

emberkereskedelem

kényszermunka

eljárás