Szörnyű tragédia történt az esti órákban: még nem ismert minden részlet

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt az esti órákban: még nem ismert minden részlet

Csütörtökön este, nem sokkal kilenc óra előtt érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint egy kétszintes családi ház ég Hévízen, az Egregyi utcában. A bejelentő elmondta, hogy a házban egy mozgássérült idős ember él, kapuja lakattal be van zárva, ezért feltételezhetően a lakásban tartózkodik. A múlt héten nyolcan, ezen a héten pedig ketten vesztették életüket lakástűzben.

Négy járművel tizennyolc tűzoltó vonult a helyszínre, akik kiérkezésekor a százötven négyzetméteres ingatlan egyik tizenhat négyzetméteres helyisége égett, a lángok pedig már kicsaptak az ablakon. Az oltást nehezítette, hogy a ház udvarán, valamint az épület belsejében nagy mennyiségű szemetet halmoztak fel.

A tűz egy ágyat, egy szekrénysort és több elektronikai eszközt érintett. A tűzoltók két oldalról fél óra alatt megfékezték a lángokat, ezzel megakadályozva, hogy a tűz továbbterjedjen a tetőre, illetve a lakóházzal egybeépített melléképületre.

Nem zárható ki, hogy a tüzet a kályhából kipattanó szikra okozta, azonban a keletkezési körülményeket tűzvizsgálati eljárás fogja tisztázni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

tűzoltók

haláleset

hévíz

lakástűz

idős lakó

tragédia