Itt a bejelentés: foglalhatóak az időpontok az 5-11 éves gyermekek oltására

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: foglalhatóak az időpontok az 5-11 éves gyermekek oltására

Megnyílt az internetes időpontfoglaló az 5-11 évesek gyermekek oltásához – közölte a koronavírusról tájékoztató hivatalos oldal. A gyermekek oltása december 15-én szerdán kezdődik az erre kijelölt kórházi oltópontokon, az első gyermekvakcina szállítmány várhatóan kedden érkezik Magyarországra és 69 ezer gyermek oltását teszi lehetővé. Minden 5-11 éves gyermek oltható, ha a szülő kéri, és az oltásnak nincs ellenjavallata. Akut, lázas betegség esetén az oltás ellenjavallt.

Megnyílt az internetes időpontfoglaló az 5-11 évesek gyermekek oltásához – közölte a koronavírusról tájékoztató hivatalos oldal. Az időpontfoglalóba azok a szülők tudnak belépni, akik az elmúlt napokban hiánytalan adatokkal regisztrálták gyermeküket, és regisztrációjukat már érvényesítették – írják.

A gyermeküket már érvényesen regisztrált szülők itt tudnak időpontot foglalni: https://www.eeszt.gov.hu/hu/web/guest/covid-oltas-idopontfoglalas

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

koronavírus elleni oltás

gyermekek oltása

oltás