Ebben az aprócska, határ menti faluban nőtt fel az X-Faktor ifjú sztárja, Alee

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben az aprócska, határ menti faluban nőtt fel az X-Faktor ifjú sztárja, Alee

Hétvégén kiderült, ki lesz a top 3 versenyző az idei X-Faktor döntőjében. Kocsis Paulina és Ferenczi Kamilla mellett Balázs Alex vagyis Alee is esélyt kapott a győzelemre. Utóbbi versenyzőnek ez hatalmas lehetőség, hiszen a zene volt az, ami mindig is erőt adott neki élete legnehezebb időszakaiban. A Fókusz egy korábbi adásában mesélt nehéz gyermekkoráról, édesanyja betegségéről és arról, hogyan vészelte mindezt át a zene segítségével.

Mint mesélte, "Nincsen gond" című dalához úgy kezdett neki, hogy majd ez a dal lesz az, amivel bekopogtat a szakmához. A dal olyan sikeres lett, hogy heteken át uralta a zenelistákat, de azóta megjelent számai is sorra hozzák számára a sikereket. A szöveg megszületéséről így vallott a zenész:

Akkor mélyen voltam, otthagyott mindenki. Anya beteg volt, nagyon rossz körülmények között éltünk. Otthagyott egy nagy jó barátom, aki nagyon sokat számított. Egyedül maradtam. Csak ki akartam magamból adni ezeket a negatív gondolatokat.

Egy korábbi X-Faktor adásban láthattunk róla egy mélyebb riportot, melyben betekintést engedett családi hátterébe is. Többek között megmutatta azt is, hogy honnan származik, hol nőtt fel.

Innen jöttem, nem szégyellem

- mondta a riportban a határmenti Kevermesről származó fiú, aki családjával egy aprócska házban él, szerény körülmények között, ám mégis elképesztő szeretetben.

Nekem nagyon sokat jelent a családom, sokat jelent, hogy ennyire mellettem vannak. Akármekkora a távolság közöttünk, mégis összetartunk, egy család vagyunk

- emelte ki a fiatal zenész.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

x-faktor

balázs alex

alee

kevermes

család