Brutális állatkínzás: vasvillával szúrta fejbe, belepusztult az öthónapos husky

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális állatkínzás: vasvillával szúrta fejbe, belepusztult az öthónapos husky

Egy taktaharkányi férfi állítása szerint vasvillával szúrták fejbe a kutyáját – számolt be róla az RTL híradója. Az alig öt hónapos husky elszökött otthonról, majd az egyik környékbeli háznál találtak rá, holtan. A férfi fia azt állította, hogy az állat az apjára támadt, aki ilyen módon tudott védekezni. Gazdája szerint soha nem támadt volna emberre az öthónapos kölyökkutya, az apró jószágokat mint a baromfi, viszont szereti az ilyen fajta kutya. Rendőrségi eljárás indult az ügyben.

Egy taktaharkányi férfi állítása szerint vasvillával szúrták fejbe a kutyáját – számolt be róla az RTL híradója. Szerinte az alig öt hónapos husky kiszökött az udvarukról, és egy környékbeli házhoz ment, ahol több csirkét elpusztított.

A január elsején elszökött kutya keresésére indultak, és az egyik háznál feltűnt nekik, hogy a kiengedett tyúkok között volt, amelyiken harapdálás nyomai látszódtak. Becsöngettek a házhoz, melynek a tulajdonosa elmondta, hogy a kutya náluk járt, és megölte, amiért az rátámadt.

Rendőrségi eljárás indult az ügyben.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

husky

taktaharkány

állatkínzás

rendőrségi eljárás