Brutális állatkínzás: vasvillával szúrta fejbe, belepusztult az öthónapos husky

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális állatkínzás: vasvillával szúrta fejbe, belepusztult az öthónapos husky

Egy taktaharkányi férfi állítása szerint vasvillával szúrták fejbe a kutyáját – számolt be róla az RTL híradója. Az alig öt hónapos husky elszökött otthonról, majd az egyik környékbeli háznál találtak rá, holtan. A férfi fia azt állította, hogy az állat az apjára támadt, aki ilyen módon tudott védekezni. Gazdája szerint soha nem támadt volna emberre az öthónapos kölyökkutya, az apró jószágokat mint a baromfi, viszont szereti az ilyen fajta kutya. Rendőrségi eljárás indult az ügyben.

Egy taktaharkányi férfi állítása szerint vasvillával szúrták fejbe a kutyáját – számolt be róla az RTL híradója. Szerinte az alig öt hónapos husky kiszökött az udvarukról, és egy környékbeli házhoz ment, ahol több csirkét elpusztított.

A január elsején elszökött kutya keresésére indultak, és az egyik háznál feltűnt nekik, hogy a kiengedett tyúkok között volt, amelyiken harapdálás nyomai látszódtak. Becsöngettek a házhoz, melynek a tulajdonosa elmondta, hogy a kutya náluk járt, és megölte, amiért az rátámadt.

Rendőrségi eljárás indult az ügyben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

husky

taktaharkány

állatkínzás

rendőrségi eljárás