Szörnyű tragédia történt: a mélybe vetette magát a beteg, a rendőrség nyomoz

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt: a mélybe vetette magát a beteg, a rendőrség nyomoz

Súlyos tragédia történt csütörtökön kora délután a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szakrendelő intézetének hotel épületében: valószínűleg a kilencedik – vagy valamelyik felső szinten található - emeletről zuhant le egy ember a lépcsőház belső területén. 

A székesfehérvári kórház helyszínén tartózkodó tudósító szerint egy nagy puffanást hallottak, amiből egyből tudták, hogy valami történt. Kiderült, hogy valaki leesett, vagy leugrott az épület belső lépcsőházában, írja a feol.hu.

Szemtanúktól hallották: rendkívül tragikus a helyzet a hotelépület lépcsőházában – a részletekről kegyeleti okokból nem számoltak be. Tudósítójuk bejutott a lépcsőházba, ahol a rendőrség épp helyszínelt. A két lépcsősor között nincs túl nagy rés, de sajnos akkora van, hogy onnan lezuhanva komoly tragédia történhessen.

A kórház a portál kérdésére válaszolva közölte:

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

székesfehérvár

kórház

tragédia

haláleset