Atyaég, ennél nincs lejjebb! Tömegverekedés robbant ki a falunapon + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Atyaég, ennél nincs lejjebb! Tömegverekedés robbant ki a falunapon + videó

A Szigetvári Járási Ügyészség csoportosan, felfegyverkezve, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy nő és hat férfi ellen, akik 2020 őszén egy falunapon verekedtek össze.

A vádirat szerint a vádlottak egy Szigetvár környéki településen, az önkormányzati épület udvarán tartott falunapi rendezvényen vettek részt 2020. szeptemberében, írja közleményében a Baranya Megyei Főügyészség.

A késő délutáni órákban az egyik ittas állapotban levő elkövető felment a színpadra táncolni. Testvére és egy másik vádlott szólt, hogy jöjjön le, amire válaszul a férfi testvérét arcon ütötte. Ezt a másik vádlott szóvá tette, veszekedni kezdtek, ami dulakodássá fajult. A verekedőket ekkor még szét tudták választani.

Ezt követően az épület előtt, az utcán az ittas férfi egy másik vádlottal került szóváltásba. Lökdösődni kezdtek, majd verekedés alakult ki, amibe mások is bekapcsolódtak, köztük az egyik verekedő házaspár kiskorú gyermeke is. Többen falécekkel bántalmazták egymást. A bántalmazásoktól három vádlott nyolc napon belül gyógyuló fejsérüléseket szenvedett, a verekedésben résztvevő gyermek karján és lábán sérült meg. A verekedésnek a rendőrök érkezése vetett véget.

Az ügyészség büntetővégzés meghozatalára tett indítványt a Szigetvári Járásbíróságnak.

A videó itt látható a verekedésről.

Címlapképünk illusztráció! Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

verekedés

falunap

szigetvári járási ügyészség

baranya megyei főügyészség