Tragikus a helyzet Ukrajnában: nő az áldozatok száma, két magyar fiatal is elesett

HelloVidék   
  Megosztom
Tragikus a helyzet Ukrajnában: nő az áldozatok száma, két magyar fiatal is elesett

Két kárpátaljai, magyar származású katona is áldozatul esett az Ukrajnában folytatott harcoknak. Tegnap már 194 ukrán emberéletet követelt az orosz-ukrán háború, az orosz offenzívában eddig 57 civil vesztette életét.

Két kárpátaljai katona is életét vesztette az Ukrajna védelmében folytatott harcokban – tudatták február 25-én ukrán hírportálok a karpatalja.ma írása szerint.

Tegnap már 194 ukrán áldozatot követelt az orosz-ukrán háború, írta meg a BBC. Az orosz offenzívában eddig 57 civil vesztette életét.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kárpátalja

harcok

háború

ukrajna

elesett

áldozat