Iszonyú tragédia történt: emberi sorsokat zúz porrá az orosz-ukrán háború

HelloVidék   
  Megosztom
Iszonyú tragédia történt: emberi sorsokat zúz porrá az orosz-ukrán háború

Az Associated Press hírügynökség információi szerint meghalt az az előrehaladott állapotú terhes nő, akinek a képe bejárta a világot, amint a mariupoli kórházból egy hordágyon menekítették ki.

A bombázásban megsérült nőt a támadás után egy másik kórházba szállították, ahol az orvosok megpróbálták életben tartani őt és gyermekét is, írja a telex.hu.

A mentősök elmondása szerint, amikor rájött, hogy elveszíti a gyermekét, azt kiáltotta nekik:

Öljetek meg most!

Timur Marin sebész megállapította, hogy a nő medencéje összezúzódott, és csípője levált. Az orvosok császármetszéssel hozták világra a babát, de az nem mutatott életjeleket, ezután az anyára koncentráltak.

Az anya több mint 30 perces újraélesztése nem hozott eredményt

- mondta Marin.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

halál

orosz-ukrán háború