Szörnyű tragédiák az ünnepnapon: értelmetlen halált halt a két férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédiák az ünnepnapon: értelmetlen halált halt a két férfi

Délelőtt háromnegyed tízkor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Petneházán halálos szén-monoxid-mérgezés történt. Négy baktalórántházi tűzoltó vonult egy járművel a helyszínre. Egy százötven négyzetméteres családi ház tizenhat négyzetméteres hálószobájában az ágy mellett, a földön fekve találtak egy embert, aki feltehetően szén-monoxid-mérgezést szenvedett. Délután pedig egy szekszárdi férfi halt bele égési sérüléseibe, ugyanis főzés közben kigyulladt a ruházata.

Az otthonunk átalakítása előtt érdemes szakemberrel konzultálni, a kivitelezéskor pedig nem szabad engedély nélkül megváltoztatni az égéstermék-elvezetés módját, megszüntetni a szellőzőnyílásokat. Egy jó minőségű szén-monoxid-érzékelő pedig időben jelzi a színtelen, szagtalan, mérgező gáz feldúsulását.

Délután fél egykor a szekszárdi Remete utcába riasztották a szekszárdi tűzoltókat, akik egy járművel vonultak a helyszínre.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

haláleset

lakástűz

tragédia

petneháza

szekszárd