Lehetetlen letaszítani a trónjáról: ez a kutyafajta a legnépszerűbb itt

HelloVidék   
  Megosztom
Lehetetlen letaszítani a trónjáról: ez a kutyafajta a legnépszerűbb itt

Az Egyesült Államokban immár 31. éve a labrador retriever a legnépszerűbb kutyafajta – ez derül ki az Amerikai Kennel Klub (AKC) idei toplistájából. A roppant barátságos kutyafajta hazánkban is rendkívül közkedvelt, ugyanakkor aki házőrzőt keres, másik fajtát válasszon.

A listán a legnagyobb meglepetés az uszkárok ötödik helyezése, mivel 1997 óta most sikerült először ismét az élre törniük. Míg 1960 és 1982 között nagy népszerűségnek örvendett ez a kutyafajta, később visszaszorult. Az uszkárok történelmileg vízimentők voltak, és ma is sportos állatok. Híresen okos kutyák, ráadásul a szőrük sem okoz allergiát, írja a 24.hu.

A francia bulldogok, amelyek ma már a második helyen állnak, 2000-ben még csak a 71. helyet foglalták el. A cane corso pedig, amelyet csak 2010-ben ismertek el, azóta az 51. helyről a 21. helyre jött fel.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

amerikai kennel klub

toplista

labrador

kutya kutyatartás

kutyafajta