Lehetetlen letaszítani a trónjáról: ez a kutyafajta a legnépszerűbb itt

HelloVidék   
  Megosztom
Lehetetlen letaszítani a trónjáról: ez a kutyafajta a legnépszerűbb itt

Az Egyesült Államokban immár 31. éve a labrador retriever a legnépszerűbb kutyafajta – ez derül ki az Amerikai Kennel Klub (AKC) idei toplistájából. A roppant barátságos kutyafajta hazánkban is rendkívül közkedvelt, ugyanakkor aki házőrzőt keres, másik fajtát válasszon.

A listán a legnagyobb meglepetés az uszkárok ötödik helyezése, mivel 1997 óta most sikerült először ismét az élre törniük. Míg 1960 és 1982 között nagy népszerűségnek örvendett ez a kutyafajta, később visszaszorult. Az uszkárok történelmileg vízimentők voltak, és ma is sportos állatok. Híresen okos kutyák, ráadásul a szőrük sem okoz allergiát, írja a 24.hu.

A francia bulldogok, amelyek ma már a második helyen állnak, 2000-ben még csak a 71. helyet foglalták el. A cane corso pedig, amelyet csak 2010-ben ismertek el, azóta az 51. helyről a 21. helyre jött fel.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

amerikai kennel klub

toplista

labrador

kutya kutyatartás

kutyafajta