Akár további 11%-ot spórolhat most az ALDI-val (x)

MTI   
  Megosztom
Akár további 11%-ot spórolhat most az ALDI-val (x)

Az ALDI-val könnyű spórolni, hiszen folyamatosan megújuló szuper ajánlatainak, nagy kiszerelésben elérhető, olcsóbb egységárú termékeinek, és rendkívül jó ár-érték arányú saját márkás árucikkeinek köszönhetően egyszerű vele a pénztárcabarát bevásárlás. Ráadásul az áruházlánc őszi kuponakciója során meg is ajándékozza vásárlóit. A nagybevásárlások után kuponok járnak, amik bármelyik ALDI üzletben beválthatóak. Ha ALDI Online nagybevásárlásra adták a kuponokat, akkor online használhatóak fel, egy következő vásárlásnál.

Most még jobb együtt spórolni!

Az ALDI-val együtt mindig eredményesen és takarékosan feltölthető a kamra, most azonban még jobban járhatnak a vásárlók, hiszen az áruházlánc október 21-én és 22-én ajándékkal is kedveskedik. Az ALDI az üzletekben vagy online történő vásárlások során – 30 000, illetve 35 000 forintot elérő vásárlás esetén – 2500, illetve 4000 forintos kupont ad ajándékba, amit 2022. október 30-ig tudnak a vásárlók beváltani bármelyik magyarországi ALDI áruházban, illetve az online kuponokat a kiszállítás idejétől számított 7 napon belül – a ROKSH-on keresztül – tudják újabb ALDI termékekre felhasználni. A kuponakciót megelőzően az aldi.hu oldalon olvashatók a részletek.

Spóroljunk egy nagyot!

Sokféleképpen lehet spórolni; a bevásárlólista írása, a saját márkás termékek választása, a kedvezményes ajánlatok figyelése mellett jó megoldás a „többet, olcsóbban” elv alkalmazása, azaz nagyobb kiszerelésű termékek vásárlása, alacsonyabb egységáron. Érdemes ezért az ALDI XXL-es termékeit választani, még jobb áron.

Spóroljunk még többet – az ALDI-val!

(x)

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

aldi

spórolás

kupon