Akár további 11%-ot spórolhat most az ALDI-val (x)

MTI   
  Megosztom
Akár további 11%-ot spórolhat most az ALDI-val (x)

Az ALDI-val könnyű spórolni, hiszen folyamatosan megújuló szuper ajánlatainak, nagy kiszerelésben elérhető, olcsóbb egységárú termékeinek, és rendkívül jó ár-érték arányú saját márkás árucikkeinek köszönhetően egyszerű vele a pénztárcabarát bevásárlás. Ráadásul az áruházlánc őszi kuponakciója során meg is ajándékozza vásárlóit. A nagybevásárlások után kuponok járnak, amik bármelyik ALDI üzletben beválthatóak. Ha ALDI Online nagybevásárlásra adták a kuponokat, akkor online használhatóak fel, egy következő vásárlásnál.

Most még jobb együtt spórolni!

Az ALDI-val együtt mindig eredményesen és takarékosan feltölthető a kamra, most azonban még jobban járhatnak a vásárlók, hiszen az áruházlánc október 21-én és 22-én ajándékkal is kedveskedik. Az ALDI az üzletekben vagy online történő vásárlások során – 30 000, illetve 35 000 forintot elérő vásárlás esetén – 2500, illetve 4000 forintos kupont ad ajándékba, amit 2022. október 30-ig tudnak a vásárlók beváltani bármelyik magyarországi ALDI áruházban, illetve az online kuponokat a kiszállítás idejétől számított 7 napon belül – a ROKSH-on keresztül – tudják újabb ALDI termékekre felhasználni. A kuponakciót megelőzően az aldi.hu oldalon olvashatók a részletek.

Spóroljunk egy nagyot!

Sokféleképpen lehet spórolni; a bevásárlólista írása, a saját márkás termékek választása, a kedvezményes ajánlatok figyelése mellett jó megoldás a „többet, olcsóbban” elv alkalmazása, azaz nagyobb kiszerelésű termékek vásárlása, alacsonyabb egységáron. Érdemes ezért az ALDI XXL-es termékeit választani, még jobb áron.

Spóroljunk még többet – az ALDI-val!

(x)

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

aldi

spórolás

kupon