Összeomlott az oldal: sokan nem tudták kitölteni a népszámlálás kérdőívet

24.hu   
  Megosztom
Összeomlott az oldal: sokan nem tudták kitölteni a népszámlálás kérdőívet

Tegnap este, éjfélkor zárult le a népszámlálás online szakasza, ami azt jelenti, hogy az online kérdőívet eddig lehetett kitölteni az interneten. Viszont, sokak hagyták az utolsó pillanatra a kitöltést, az oldal pedig nem bírta a terhelést. 

A 24.hu szerint, több olvasójuk is jelezte, hogy nem működik az oldal. És valóban, a nepszamlalas2022.hu oldalon az alábbi szöveg fogadja a látogatót:

Tisztelt Adatszolgáltatónk! Tájékoztatjuk, hogy a népszámlálás weboldala technikai okok miatt átmenetileg nem érhető el. A hiba elhárításán dolgozunk. A népszámlálási kérdőív a belepes.nepszamlalas2022.hu címen tölthető ki. Megértését és türelmét köszönjük!

Egyelőre nem olvasható tájékoztatás az oldalon, sem pedig a Központi Statisztikai Hivatal Facebook-oldalán, hogy a kiesés miatt kapnak-e haladékot azok, akik most önhibájukon kívül nem tudják kitölteni a kérdőívet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

népszámlálás

kérdőív

népszámlálás 2022

online kérdőív

kitöltés