Sokkoló videó terjed: fényes nappal pofoz és aláz egy kamasz egy másikat a vidéki belvárosban

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló videó terjed: fényes nappal pofoz és aláz egy kamasz egy másikat a vidéki belvárosban

Az RTL szerkesztőségéhez juttatott el egy felvételt egy néző, melyen még a nyáron Egerben, feltehetően a belvárosban, az Erzsébet udvarnál, egy kapualjban aláz és bántalmaz egy kamasz fiú egy másikat, több szemtanú előtt.

A videón az látható, hogy egy fiatal azt követeli a társától, hogy ereszkedjen térdre előtte, ám miután az nem engedelmeskedik, támadója többször megüti őt. Hiába kérték a többiek, a fiú nem hagyta abba a nyilvános megalázást, az iskolatáskás gyerek végül letérdelt előtte.

Nem tudni, hány évesek lehettek a fiatalok, melyik iskola tanulói, a rendőrség pedig nem tud az esetről. Az RTL kérdésére azt írták, az ügyben nem érkezett bejelentés hozzájuk.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

erőszak

videó

kamaszok

bántalmazás