Sokkoló videó terjed: fényes nappal pofoz és aláz egy kamasz egy másikat a vidéki belvárosban

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló videó terjed: fényes nappal pofoz és aláz egy kamasz egy másikat a vidéki belvárosban

Az RTL szerkesztőségéhez juttatott el egy felvételt egy néző, melyen még a nyáron Egerben, feltehetően a belvárosban, az Erzsébet udvarnál, egy kapualjban aláz és bántalmaz egy kamasz fiú egy másikat, több szemtanú előtt.

A videón az látható, hogy egy fiatal azt követeli a társától, hogy ereszkedjen térdre előtte, ám miután az nem engedelmeskedik, támadója többször megüti őt. Hiába kérték a többiek, a fiú nem hagyta abba a nyilvános megalázást, az iskolatáskás gyerek végül letérdelt előtte.

Nem tudni, hány évesek lehettek a fiatalok, melyik iskola tanulói, a rendőrség pedig nem tud az esetről. Az RTL kérdésére azt írták, az ügyben nem érkezett bejelentés hozzájuk.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

erőszak

videó

kamaszok

bántalmazás