Sokkoló szörnyűség: négy holttestet találtak a lakásban, a gyerekeket is kivégezték

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló szörnyűség: négy holttestet találtak a lakásban, a gyerekeket is kivégezték

A tragédia előtt lövöldözést lehetett hallani, két felnőtt és két kiskorú gyermek vesztette életét. A nagymihályiakat korábban az sokkolta, hogy újév hajnalán halálra késeltek egy nőt.

Miután megjelentek olyan információk, hogy a családapa először lelőtte feleségét és két gyermekét, majd magával is végzett, később annyit közöltek, hogy valóban családi tragédia történhetett, írja a 24.hu.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nagymihályi

lövöldözés

tragédia

bűntett

halálesetek